Jump to content

A tél újra elérkezett!


Ivonole
 Share

Recommended Posts

Üdv kamionosok!

 

Ahogy a hőmérséklet csökken, úgy növekszik a hóesés esélye is, ami egyetlen dolgot jelenthet. Újra tél lesz! Idén volt az első alkalom, hogy egész évben támogattunk évszak változtató modokat. A Grimes csapatával újra összeálltunk, hogy támogassuk a Frosty Winter Weather Mod-ot American Truck Simulator-ben és Euro Truck Simulator 2-ben.

Mielőtt használni tudd a módosítást szervereinken, néhány lépést kell követned. Ahogy korábban is tettük, a mod készítőjének kérésére, a modot egy harmadik fél oldaláról kell letöltened.

A mod telepítéséről minden információt megtalálsz tudásbázis cikkünkben: Hogyan telepítsem a tél modot?

 


 

Ahogy korábbi Grimes környezeti modok, ez is csak opcionális és nem szükséges ahhoz, hogy játszani tudj szervereinken.
A Winter mod tetejére jön még rá az általunk szintén támogatott kiegészítő ehhez a modhoz: Heavy Winter Add-on és Physics Add-on, illetve a ProMods Canada javítás. A Physics Add-on csakis American Truck Simulator-ben lesz támogatott. Sajnálatos módon idén nem fogjuk támogatni a Darker Nights opcionális kiegészítőt. Ezen kívül örömmel jelentjük be, hogy ez a módosítás ProMods-al is kompatibilis és elérhető az összes szerveren!

 

Közeledve a télhez és hogy támogatjuk ezt a modot, ezzel együtt kikapcsoltuk a Late Autumn környezeti mod támogatását. Oszd meg velünk képernyőképeidet közösségi oldalakon, ahogy a téli modot használod! Twitter-en @TruckersMP néven, Instagram-on pedig @truckersmp.official néven találtok meg minket. 

 

  • Megjegyzés: Az összes szabályt be kell tartani, még akkor is, ha a téli mod aktiválva van. A változtatott fizika vagy látás által okozott balesetek ugyan úgy lesznek felülvizsgálva, mintha nem lenne téli mod használva. Olvasd el szabályzatunkat további információért. Amennyiben a Physics Addon-t használod, mi az Arcade szerver használatát ajánljuk.

 

A teljes TruckersMP csapat biztonságos telet kíván!

Edited by Ivonole
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.