Jump to content

Tobiass.

Veteran Driver
 TruckersMP Profile
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tobiass.

 1. Din cate am vazut pe Steam la DLC, il vor adauga in Septembrie 2019. Cred ca toti Romanii, cat si cei care sunt din tariile care vor fi adaugate se bucura asa de mult pentru DLC asta. Ziua buna va doresc.
 2. Culoarea prinde foarte bine, chiar se potriveste si cu interiorul. Paste fericit tuturor.
 3. Ce este in video este probabil din Romania/Bulgaria/Moldova sau Serbia. Daca SCS Software are facec un DLC cu Romania, eu cred ca va fi cel mai vandut DLC creat pana acum. Un site recent din Romania despre ETS2MP a postat ca 75% din Romani ( Adolescenti / Adulti), joaca peste 3 ore pe zi ETS2MP. Mi s-a parut foarte interesant chestia asta si am spus sa o zic si aici. Oricum daca este Romania, este un DLC super tare. Paste fericit tuturor.
 4. Nu e asa de greu pe cum se pare, eu ca fiind sofer de 2, aproape 3 ani, locuiesc in Germania de 10 ani, stiu foarte multe drumuri. Chiar nu este greu, aici vine vorba si despre cum connduci, daca sti sa te tii dupa indicatii sau semne de circulatie. Cum spune " John[RO] ", incercati sa conduceti fara GPS/NAVIGATIE sa vedeti cat de mult o sa va ajute in viitor daca o sa dati pentru permis in alta tara, sau chiar si in Romania. Va doresc Paste fericit.
 5. Ich war auch dabei. C:
×
×
 • Create New...