AOR Grzesiu Posted March 15, 2018 Report Posted March 15, 2018 Witam Od kilku dni mam problem z savem otóż sprawa wygląda tak iż save jest w taki sposób zepsuty, że mam tylko maksymalnie 30 fps, wcześniej było stale 60. (kasowanie ostatnich zapisów nic nie pomogło. Na szczęście znalazłem save z lutego który działa bez lagow. Może wiecie jak naprawić save albo przynajmniej przerzucić poziom, odkrytą mapę oraz tira na nowego save??
Grzesiek [PL] Posted March 15, 2018 Report Posted March 15, 2018 (edited) Wiesz po pierwsze to wróżbita Maciej to żaden z nas nie jest więc najlepiej by było abyś podał log z gry. Moim zdaniem mogło być tak ze uzywales moda który uszkodził twój save i dlatego przy wczytaniu starszego save wszystko było dobrze. Dodawales ostatnio jakieś modyfikacje? A najlepszym pytaniem jest czy grasz na tym save i na MP i na SP? Edited March 15, 2018 by [SD-TRANS] Grzesiek
AOR Grzesiu Posted March 15, 2018 Author Report Posted March 15, 2018 Gram tylko na MP i wszystko było dobrze do momentu gdy nie odinstalowalem overwolfa. Na początku myślałem, że to może być coś związane z kontem windows więc stworzyłem nowe. O dziwo wszytsko ładnie wymigało ale po przejechaniu 1k km fps zaczęły spadać z 60 na początku zostało 20-30 i tepanie.
Meitt Posted March 18, 2018 Report Posted March 18, 2018 Wątek nieaktywny //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych
Meitt Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Z powodu braku aktywności +5 dni przenosimy to do nierozwiązanych tematów Jeśli będziesz mieć problem w przyszłości, utwórz nowy temat lub utwórz zgłoszenie do pomocy technicznej /// Przeniesiono do nierozwiązanych tematów
Recommended Posts