C0ST3K Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 Witam, własnie dokupiłem se dodatek Heavy Cargo Pack, i chciałem zagrać na MP, i zalacza sie wszystko jak trzeba, ale nonstop łączy z serverami sprawdzałem na stronę wszystkie servery ON, wie ktos o co chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rio de Janeiro Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 A czy grałeś w ogóle na singlu po zakupie dodatku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[PL][Kamil] Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 On 27.05.2017 at 11:16 AM, Rio de Janeiro said: A czy grałeś w ogóle na singlu po zakupie dodatku? Myślę, że to nie ma większego znaczenia. Do autora: Spróbuj na steam deaktywować DLC na chwilę, odznacz ten "ptaszek" przy liście DLC na karcie gry i wtedy włącz mp, pozwoli to zweryfikować czy problem leży faktycznie w dlc czy coś innego blokuje połączenie z serwerem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szachmat_PL Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Albo spróbuj jeszcze przeinstalować launcher truckersmp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] KOZIK Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts