jakub.gol Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 Witam, otóż od ok 1 miesiąca mam taki problem że gdy klikam w ikonkę gry to po ok 2-5 sekundach wyświetla mi błąd że program przestał działać. Odinstalowywałem zainstalowywałem chyba z 2 razy ale to bez skutku. Czy ktoś może wie co może powodować ten problem (wczoraj udało mi się włączyć ale już dzisiaj nie chce mi się włączyć )
STACHUCKI Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 Jaką masz wersje gry ? Jak masz 1.27 to nie będzie ci działał multi
[4-Logistic] PolskiHitman Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 Jakie masz specyfikacje komputera. Mówię tutaj o karcie graficznej, procesorze i najważniejsze wersja sterownika do tych podzespołów, musisz sprawdzić czy sterowniki są aktualne. A potem możemy się zastanowić gdzie leży problem
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Nierozwiązanych. It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back!
Recommended Posts