Kanun Logistics l JrDante-Kaan Posted July 31, 2016 Report Posted July 31, 2016 AVRASYA YOL YARDIM Merhaba arkadaşlar, Bugün bir şirket kurma kararı aldım(malum önüne gelen lojistik,trans. kuruyor) ve sizlerle beraber eğlenceli zamanlar geçirmek istiyorum! Zevkli olan Ets2MP oyunumuza birlikte dahada eğlenmek istiyoruz ! Avrasya YolYardım'a girebilmeniz için birkaç şartımız var! 1. AYY'ye sadece +17 yaş ve üzeri kişiler girebilir, (esneklik olabilir) 2. Ets2mp hesabınızın asla ban geçmişi olmamalı. 3. Kesinlikle küfür,argo,şahıslarla dalga geçmek(isim vb.) yasaktır. 4. Konvoylar'da sollama yasaktır! Sadece öndekinden izin alarak sollayabilirsiniz ! Ts3'ten belirtilecek. 5. Tüm kurallara uymak zorundasınız. uymayacaklar tanışmayalım bile! 6. Oyundaki tag kısmına '' Avrasya YOL YARDIM © | Şoför '' yazmalısınız Turuncu ile!(kodunu vereceğim) 7. Yeni kurallar eklenecektir. eğer bu iş tutarsa resim yaptıracağım. 8. Kesinlikle ve kesinlikle Türkiye Boya paketi ve Bayrak Paketi sahibi olması gerekmektedir. 9. Alım için TS3 Adresine Gelirseniz ŞARTLAR'ı konuşabiliriz. Şu anlık TS3'ümüz aşağıdakidir yarın yeni ts3'e geçeceğim. eu1.freets3.ovh:1536
Mr Banned Posted July 31, 2016 Report Posted July 31, 2016 Bu isimde bir şirket zaten var. Önüne gelen şirket vs vs. Açıyor demişsin sende araştırmadan açmışsın????
Kanun Logistics l JrDante-Kaan Posted July 31, 2016 Author Report Posted July 31, 2016 1 hour ago, TheRapperZ said: Bu isimde bir şirket zaten var. Önüne gelen şirket vs vs. Açıyor demişsin sende araştırmadan açmışsın???? oyunda hiç görmedim ? Ek olarakta forumda konuları yok
Kanun Logistics l JrDante-Kaan Posted November 26, 2016 Author Report Posted November 26, 2016 güncel
i z m Posted January 24, 2018 Report Posted January 24, 2018 Selamlar, VTC konunuz bir(1) ayı aşkın süredir pasif durumda olduğu için kurallar gereği Şirketler Arşiv bölümüne taşınmıştır. İyi forumlar. //Locked & moved to Şirketler Arşiv due to inactivity for more than 30 days.
Recommended Posts