Wrona(Crow) Posted July 17, 2016 Report Posted July 17, 2016 Witam, mam ten problem bowiem od roku. Jak tytuł na to wskazuje, podczas ładowania profilu pasek ładowania "dochodzi" do końca i dostaje pięknym komunikatem od windows że " Euro Trock Simulator 2 Steam -Mulitpayer przestał działać" Nie wiem już czym jest to spowodowane, problem powtarza się także po nie udolnym robieniu kolejnego konta, co wskazuje że problem nie dotyczy tylko jednego profilu. Jedyne co zdążyłem zrobić to skonfigurować grę, podjechać ciężarówkę pod spedycje, gdzie mam oddać ładunek i to wszystko, nic więcej w modyfikacji multiplayer nie mogę zrobić. Był bym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc w tej sprawie. Sprawa dotyczy też ładowania zapisu z tego co zauważyłem czasem wyrzuca na ładowaniu profilu, czasem na ładowaniu profilu, czasem na zapisie
Freddyk Posted July 17, 2016 Report Posted July 17, 2016 Jaki masz poziom na profilu ? Pobierz sobie nowy profil stąd i spróbuj ponownie. Ewentualnie uruchom jako administrator multiplayera. Przenoszę do pomocy. Never give up. Hard work always pays off.
Wrona(Crow) Posted July 17, 2016 Author Report Posted July 17, 2016 25 minutes ago, Freddyk said: Jaki masz poziom na profilu ? Pobierz sobie nowy profil stąd i spróbuj ponownie. Ewentualnie uruchom jako administrator multiplayera. Przenoszę do pomocy. Naprawdę nie wielki, dopiero co zacząłem Sądzę że to nie rozwiązuje problemu, postąpiłem według instrukcji, a efekt jest taki sam do tego pobrany profil nie pojawił się, nieuniknione że postąpiłem w czymś błąd w co wątpię
Pogonista99 [PL] Posted July 17, 2016 Report Posted July 17, 2016 Pytanie to gdzie wrzuciłeś ten save. Prawidłowo powinieneś to zrobić tak pobrany save wrzucasz do Dokumenty>Euro Truck Simulator 2>Profiles . Wszystko powinno działać 1
Wrona(Crow) Posted July 18, 2016 Author Report Posted July 18, 2016 21 hours ago, Pogonista99 said: Pytanie to gdzie wrzuciłeś ten save. Prawidłowo powinieneś to zrobić tak pobrany save wrzucasz do Dokumenty>Euro Truck Simulator 2>Profiles . Wszystko powinno działać Postąpiłem według instrukcji, dla pewności podaje wam screen jak to wygląda, być może zrobiłem coś źle, nie znam się na tych sprawach, dopiero je "poznaje"
Wrona(Crow) Posted July 20, 2016 Author Report Posted July 20, 2016 Witam ponownie, postanowiłem trochę pogrzebać przy grze i okazało się że spowodowane jest to moją kierownicą: Genius speed wheel 3MT. Czy ktoś zna powód takiego, działania? na razie gram na padzie/klawiaturze
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Nierozwiązanych. It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back!
Recommended Posts