cengizzz20 Posted July 15, 2016 Report Posted July 15, 2016 (edited) Selamun aleykum arkadaşlar ben wordl of turckers mp ye kayıt oldum profilide aktif hale getirdim ets2mp oyuna girerken aynı e posta ve şifreyi yazıyorum ama hatalı diyor neden acaba lütfen yardım ? Topic inactive.Locked and Archived. Edited December 11, 2016 by LIGHTOFGOD Updated.
Half Blood Prince Posted July 15, 2016 Report Posted July 15, 2016 Turkish Discussion bölümüne taşındı. Şifrende veya mailinde farklı karakter olmadığından emin ol. Şifre ve mailini notepad ' e yaz ordan kopyala yapıştır yaparak tekrar dene. 1
Guest Posted July 15, 2016 Report Posted July 15, 2016 Merhaba @cengizzz20, Öncelikle siteye email adresinizle giriş yapacaksınız.Nickname,Steam Nickname veya Oyun Nickname olmamalıdır. Email adresinizi ve şifrenizi bir metin belgesine yazdıktan sonra kopyala yapıştır yöntemi ile oyun ekranında giriş yapınız. Eğer giriş yapamazsanız şifrenizi sıfırlayınız. Şifrenizde sembol bulunmamalıdır.Sadece harf ve rakamlardan oluşmalıdır. Aile paylaşımı kapalı olmalıdır. Sizin TruckersMP üyeliğin ile Steam üyeliğiniz aynı mail üzerine olmalıdır. Profiliniz herkese açık olmalıdır. Eğer bunları yaptıysanız ve hala giremiyorsanız tekrar mesaj gönderiniz.
Recommended Posts