Svatekl Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Witam, Mam pytaniw czy ROS (Russian Open Spaces) + RusMap + ProMods działają komuś? Mi się wszystko wczytuje ale max dojade do Warszawy i zaraz spadam w dół chyba że źle poukładałem kolejność modyfikacji. Jeśli komuś działa i mógł by wysłać kolejność wgrania tych modów to bardzo bym prosił Ale chyba działają te 3 mody ze sobą razem bo widziałem u innycb na filmikach ale ja nie wiem czemu spadam w dół :/ Proszę o pomoc!
Svatekl Posted June 3, 2016 Author Report Posted June 3, 2016 Proszę pomóżcie! Działa wszystko jedynie road connection z RusMap do Russian Open Spaces nie działa gdy tylko to dodam do modyfikacji to crash gry :/
Piotras89 Posted June 6, 2016 Report Posted June 6, 2016 Jest sporo filmików na youtube jak dokładnie wgrać Promods+Rus Map polecam obejrzeć ja osobiście posiadam i nie mam żadnych błędów.
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum. It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back!
Recommended Posts