SkyBluePL Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Firma STP - Logistic to wirtualna spedycja działającą na scenie gier American Truck Simulator oraz Euro Truck Simulator 2. Założona 09.02.2016 roku przez dwóch znajomych SkyBlue i Grubson. Siedziba Europejska mieści się w Poznaniu, a Amerykańska w Los Angeles. Dla pracowników zatrudnionych w Europejskiej siedzibie STP - Logistic posiadamy 15 ciągników siodłowych marki Scania, DAF, Volvo, Iveco, Mercedes i Renault. Kierowcy zatrudnieni w Amerykańskiej siedzibie, mają możliwość korzystania z własnych pojazdów oraz z pojazdów firmowych takich jak Kenworth i Peterbilt. Posiadamy własny serwer na komunikatorze głosowym TeamSpeak 3, który jest publiczny. Można wejść na niego i porozmawiać z szefostwem o planach firmy oraz innych rzeczach. Adres IP: ts.stp-team.pl Pojazd firmowy z taboru przygotowany do jazdy Własny serwer na komunikatorze Team Speak 3 Forum przystosowane do działania spedycji Ranking do porównywania tras naszych kierowców Cotygodniowe konwoje w ETS2 oraz ATS Miłą i luźną atmosferę w spedycji Jesteśmy otwarci na nowe propozycje ... i wiele więcej! Ukończenie 16 roku życia Znajomość regulaminu STP - Logistic Umiejętność prowadzenia ciągnika siodłowego Pojęcie o kodeksie ruchu drogowego europejskiego i amerykańskiego. Posiadanie swojego ciągnika siodłowego do czasu nie otrzymania z firmy Posiadanie dodatku Going East do gry Euro Truck Simulator 2 Aby dołączyć do firmy należy posiadać tylko jedną z gier: American Truck Simulator lub Euro Truck Simulator 2. Jesteśmy firmą poszukująca kierowców/ pracowników, rekrutacja jest otwarta lecz ilość miejsc jest ograniczona. Przebieg rekrutacji składa się z trzech etapów: Złożenie podania na naszej stronie Jazdy próbne swoją ciężarówką z naszymi kierowcami Pozytywne przejście okresu próbnego i odebranie firmowego pojazdu Strona: www.stp-team.pl TS3: ts.stp-team.pl FB: STP - Logistic Twitch: STP - Team E-mail: stp-logistic[at]wp.pl Profil Steam: SkyBlue Profil Steam: TheIbox Firma STP - Logistic przypisuje sobie prawa do powyżej podanego tekstu i zakazuje kopiowania go. Kopiowanie tego tekstu jest plagiatem! 9
BAKERPK [PL] [ENG] Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Firma spelnia wymagania zatwierdzam. 3
aieq Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 Samotny nocny wypad z Dortmundu do JönköpingŁadunek: Luksusowe SUVyMasa 10 ton Podczepienie naczepy i oczekiwanie na papiery. Przymusowy postój na stacji benzynowej zaraz za Dortmundem, przy okazji przerwa na fajeczkę Port w Rostock, krótka pauza wśród Hiszpańskich kierowców. Już po drugiej stornie morza w Malmö i bum bum w hotelu Czas zatankować moją Niunię a przy okazji zjeść Hot-Doga bo zgłodniałem po bum bum w Malmö Jednak Hot-Dog nie wystarczył a że dużo czasu miałem do Supermarketu podjechałem uzupełnić lodóweczkę. Po 250 km w końcu dojechałem do celuNiestety okazało się że czeka mnie dłuższa przerwa a moje awizo przesunęli o godzinęZ nudów strzeliłem foteczkę mojej kochanej Niuni - piękna jest W końcu kazali mi się powoli podstawiać, Jeszcze jeden i moja kolej Jeszcze spisać stan licznika i do biura rozliczyć dokumenty I po robocie... 3
aieq Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 Trasa: Hamburg - Londyn Ładunek: Kłody, 22 tony Załadunek No to lecimy na Amsterdam Krótki postój na stacji Jedziemy dalej... A po drodze... Wjazd na prom w Calais Czas na dłuższą pauzę... Przy okazji... Serpentynka - jak ja je lubie :/ I zjazd... Wreszcie miasto docelowe... ... i dojechaliśmy do adresata Perfekcyjnie zaparkowana naczepa I do garażu na zasłużony odpoczynek 3
SkyBluePL Posted January 13, 2016 Author Report Posted January 13, 2016 Informuje ze do firmy na stanowisko Rekruta na czas 7dni dochodzą dwie osoby! Marian_76 Manior Życzymy szerokiej drogi i udanych tras ! Właściciele STP - Logistic 5
[ P & S ] Sulin92 Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Mozesz mi podac link do steam od tego maniora bo u mnie w firmie jest taki kierowca ktory ma taki sam nick a nie ma z nim kontaktu, chcialbym sie dowiedziec czy przypadkiem nie jest to ta sama osoba 2
[ P & S ] Sulin92 Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Dobra juz nietrzeba sprawdzilem u was na forum i jest to ta sama osoba. 1
SkyBluePL Posted January 15, 2016 Author Report Posted January 15, 2016 Nastąpiła zmiana serwera Team Speak 3 Ip: 37.187.192.160 3
SkyBluePL Posted January 16, 2016 Author Report Posted January 16, 2016 Wczorajszy nocy konwój z Poznania do Debrecen przez Bratislava. Renault: SkyBlue Mercedes: GrubsonMan: Marian_76 3
SkyBluePL Posted January 18, 2016 Author Report Posted January 18, 2016 Informuje ze do firmy na stanowisko Rekruta na czas 7dni dochodzą dwie osoby! Mateusz Kameleon Życzymy szerokiej drogi i udanych tras ! Właściciele STP - Logistic 3
SkyBluePL Posted January 21, 2016 Author Report Posted January 21, 2016 Informuje ze na stanowisko Kierowcy awansuje: Mateusz Życzymy szerokiej drogi i udanych tras ! Właściciele STP - Logistic 3
aieq Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Informuje że Rekrut Kameleon został zwolniony za brak aktywności. Właściciele STP - Logistic 1
SkyBluePL Posted January 24, 2016 Author Report Posted January 24, 2016 Informuje ze do firmy na stanowisko Rekruta na czas 7dni dołączą! Biały Dzik Życzymy szerokiej drogi i udanych tras ! Właściciele STP - Logistic 1
aieq Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 Krótka sesja zdjęciowa na potrzeby przygotowania baneru reklamowego STP - Logistic Pozdrawiam, Grubson 1
SkyBluePL Posted February 2, 2016 Author Report Posted February 2, 2016 Informuje że Rekrut Biały Dzik został zwolniony za brak aktywności. Właściciele STP - Logistic 2
SkyBluePL Posted February 2, 2016 Author Report Posted February 2, 2016 Informuje ze do firmy na stanowisko Rekruta na czas 7dni dołączą! Piwcunek Życzymy szerokiej drogi i udanych tras ! Właściciele STP - Logistic 2
SkyBluePL Posted February 7, 2016 Author Report Posted February 7, 2016 Informuje ze do firmy na stanowisko Rekruta na czas 7dni dochodzi! Peca Życzymy szerokiej drogi i udanych tras ! Właściciele STP - Logistic 2
SkyBluePL Posted February 10, 2016 Author Report Posted February 10, 2016 Firma STP - Logistic, oficjalnie wkracza na rynek American Truck Simulator. Jednakże nie zapominamy o Euro Truck Simulator 2 2
SkyBluePL Posted February 14, 2016 Author Report Posted February 14, 2016 Informuje ze do firmy na stanowisko Rekruta na czas 7dni dochodzi! Baraneu Życzymy szerokiej drogi i udanych tras ! Właściciele STP - Logistic 1
SkyBluePL Posted February 20, 2016 Author Report Posted February 20, 2016 Informuje ze do firmy na stanowisko Rekruta na czas 7dni dochodzą 5 osoby ! eXe PoveredBojlerRaneMoroLayo"S Życzymy szerokiej drogi i udanych tras ! Właściciele STP - Logistic 2
aieq Posted February 20, 2016 Report Posted February 20, 2016 Uwaga Truckersi, Uprzejmie informujemy, iż nastąpiła zmiana naszej oficjalnej strony internetowej spedycji. Nowy adres: www.stp-team.pl Posiadamy również własny serwer Team Speak3: ts.stp-team.pl Pozdrawiamy, Właścieciele STP - Logistic 1
SkyBluePL Posted February 21, 2016 Author Report Posted February 21, 2016 Informuje ze do firmy na stanowisko Rekruta na czas 7dni dochodzą 2 osoby ! SIMSONJagermeister Życzymy szerokiej drogi i udanych tras ! Właściciele STP - Logistic 1
[RT] Aro34 Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Taka mała niespodzianka dla Waszego Szefa Pozdrawiam Serdecznie Oczywiście jechał zgodnie z przepisami 1 1
Recommended Posts