NesQuicks Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 Nick w grze: Ridos Wiek : 19 Miejsce zamieszkania: Olsztyn Sterowanie: Kierownica SteamID 64 lub adres do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/Ridosek19 Staż w grze: Gram od premiery 21 października 2012 roku Czy dostałeś kiedykolwiek bana?: Tak niestety przez swój błąd ale nie było to ramowanie ani blokowanie Przedstaw się: Mam na imię Mateusz mam 19 lat mieszkam na mazurach uczę się w technikum mechanicznym w poprzedniej VS byłem około 3 miesiące niestety ze względów złych warunków musiałem stąd odejść firma to (Repiński Transport) Wiem ludzie mnie pamiętają z tej złej strony ale nastąpiły duże zmiany i jest super sami się przekonacie Inne:
Mariusz Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 Roxa Spedition to wirtualna firma założona 22 sierpnia 2015r. Naszym zadaniem jest transport zamówień oraz zebranie jak najlepszych kierowców.Przyjmujemy wszystkie zlecenia i przewozimy różnorodne ładunki niezależnie od długości trasy czy wielkości towaru. Nasi kierowcy starają pomagać sobie poprzez dobrą komunikację oraz atmosferę w firmie.Jako firma będziemy starali stać się jednością oraz grupowo walczyć o tytuł najlepszej spedycji na terenie Euro Truck Simulator 2 Multiplayer. Jak każda szanująca się firma mamy wydzielony zarząd: SZEFOWIE LTW Rick Grimesᴾᴸ DYSPOZYTOR Phantoms Tokar REKRUTANT Poszukiwany Dlaczego akurat RoxaSpedition? Jako firma stawiamy na jakość nie na ilość. Chcemy zgromadzić kierowców, którzy godnie będą reprezentowali naszą spedycję. Staramy się dążyć do perfekcji, dlatego też: ● Posiadamy komunikator głosowy - TeamSpeak3 ● Prowadzimy własne forum ● Stawiamy na atmosferę bez "spiny" ● Prowadzimy system wirtualnego kierowcy, który urealnia rozgrywkę - myvtc ● Dążymy do Profesjonalizmu Otwarta/Zamknięta 12/25 zatrudnionych kierowców ( 13 wolnych miejsc ) Wymagamy : - Punktualność- Teamspeak3 + mikrofon- Kulturę osobistą- Minimalnie 15 lat- Uzupełnianie konta kierowcy- Posiadanie garażu w Poznaniu- Mile widziane DLC Malowanie Dzieli się na rekruta oraz firmowe. Malowanie Rekruta Malowanie Firmowe Chcesz zasięgnąć więcej informacji o naszej firmie? Wpadnij na forum: ->>KLIKAJ<<- Lub Zgłoś się na steam! SZEF LTW
Viru$ Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 Wirtualna Spedycja "Vexo" Została założona 25.10.2015 roku, naszym celem jest zatrudnienie profesjonalnej kadry kierowców. Aktualnie nasza firma liczy sobie 26 aktywnych kierowców. Zajmujemy się transportem różnorodnych towarów na terenie całej Europy. Nasza kadra pracownicza jest przyjaźnie nastawiona na nowe osoby, zarząd firmy jest przyjazny i miły dla swoich pracowników. Wymagania rekrutacyjne: - Umiejętność pracy w grupie - Wiek min. 15 lat. - Mikrofon oraz komunikator TeamSpeak 3. - DLC Going East. (Mile widziana Skandynawia) - Własny ciągnik siodłowy. - Garaż w Poznaniu. - Znajomość przepisów ruchu drogowego. Strona Internetowa: http://vexospedition.pl/index.php Teamspeak: vexospedition.pl
NesQuicks Posted December 4, 2015 Author Report Posted December 4, 2015 Temat zamykam firma znaleziona
BAKERPK [PL] [ENG] Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Temat zamykam na prosbe uzytkownika i przenosze do Archiwum.
Recommended Posts