Jump to content

Easter Egg Hunt - 2022


Mircea541real
 Share

Recommended Posts

Salutare șoferilor!

 

Anul trecut, am primit un apel de urgență de la LKW despre câteva ouă care au fost pierdute. Mulțumită comunității, am reușit să găsim toate ouăle și să le livrăm în siguranță la LKW, în condiție excelentă!


 

Anul acesta, Hauliespacer.png a comandat câteva ouă la noul nostru sediu pe care comunitatea noastră l-a construit. Din păcate, niciunul dintre ouăle fierte sub presiune nu a sosit aici. Astfel nu avem nici un ou pentru un toast, care ar rezulta într-o zi extenuantă fără mâncare!

 

Sarcina este simplă! Trebuie să găsiți ouăle de culoare albă, verde, albastră, galbenă, purpurie și aqua cât și șoferii pe care Haulie i-a desemnat pentru a duce treaba la un bun sfârșit. Trebuie să fiți atenți, dacă accelerați prea mult, puteți rata din ele!

 

spacer.png

 


 

Cum să jucați

 

Șase ouă au dispărut pe drumurile din Marea Britanie. Este esențial ca toate să fie găsite.

 

Dacă sunteți printre primii trei participanți care găsesc cel mai rapid ouăle, veți primi un premiu special!

 

Ouăle sunt reprezentate de Echipa noastră de Evenimente, având Player Tag-ul cu culoarea oului pe care o au, de exemplu 'Yellow Egg'.

 

Aceștia nu vor apărea în lista de PlayerView și nici pe Harta TruckersMP deci singura modalitate de a le găsi este de a fi vigilenți și să le vedeți pe GPS!

 

spacer.png

 


 

Cum funcționează

 

Lansați TruckersMP, selectați Euro Truck Simulator 2 și conectați-vă la serverul Easter Egg Hunt 2022.  Pregătiți-vă pentru startul de la ora 16:00 UTC și să fiți atenți pentru că vor fi activate coliziunile cu jucătorii.

 

Întâlniți-vă cu ceilalți participanți la eveniment în Marea Britanie. Orice curte de companie este în regulă. Lăsați-vă trailerele la garaj, căci nu aveți nevoie de ele. Viteza este cheia succesului!

 

Veți avea șase ore (mai mult timp ca în orice an anterior!), în intervalul 16:00 - 22:00 UTC pentru a vă completa călătoria prin Marea Britanie. Decizia de care drum să-l urmați este a dumneavoastră. Este permis să călătoriți prin intermediul garajelor.

 

Dacă ați găsit un ou, activați PlayerView apăsând TAB. Apoi faceți un screenshot apăsând F12, pentru a dovedi că l-ați găsit. Trebuie să puteți vedea oul, cât și fereastra PlayerView pentru a completa cu succes găsirea lui.

 

După ce ați găsit toate cele șase ouă, sunteți eligibili pentru a vă trimite candidatura la concurs, completând formularul nostru. Mai multe instrucțiuni vor fi incluse în formular în ziua evenimentului.

 


 

Premii

 

Fiind este necesar un efort mare pentru a găsi toate ouăle, premiile se prezintă în felul următor:

 

Câștigătorul (primul care găsește toate ouăle și trimite formularul) - £25 Steam Gift Card

 

1st runner-up (al doilea care găsește toate ouăle și trimite formularul) - £15 Steam Gift Card

 

2nd runner-up (al treilea care găsește toate ouăle și trimite formularul) - £10 Steam Gift Card

 

Cardurile cadou vor fi convertite automat în moneda dumneavoastră locală. Câștigătorii vor fi anunțați după eveniment!

 

Pe lângă asta, toți participanții care au găsit cu succes toate cele șase ouă și trimit formularul înainte de încheierea evenimentului vor primi un Premiu Special pentru profilul acestora!

 

Premiile pentru Profiluri sunt exclusiviste și sunt o modalitate minunată de a vă afișa abilitățile și participarea la evenimente. Nu le ratați!

 


 

Sfaturi

 

Acestea vor apărea în ziua evenimentului. Poate că vom arăta drumul corect!

 


 

Trimiterea formularului

 

Acesta va apărea doar în acest blog. Dacă vedeți asta pe un blog tradus, vă rugăm să verificați asta în ziua evenimentului căci va conține formularul.

 


 

Sperăm că vă veți distra pe măsură. Sunteți bineveniți să postați pe forumul nostru comentarii sau întrebări!

 

Vânătoare fericită!


 

  • Like 1
  • Upvote 1
  • Awesome! 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.