Jump to content

Operation HQ


Mircea541real
 Share

Recommended Posts

Salut pasionaților de evenimente!  

 

Anul trecut, am avut multe evenimente precum Real Operations, Easter Egg Hunt, TruckersMP 7, Evenimentele de Halloween și desigur Convoiul Caritabil de Crăciun de 12 ore.  

 

Vrem ca să începem anul acesta cu un eveniment unic și interesant care este total diferit față de ce am organizat până acum.  

 

Vă prezentăm: Operation HQ!  

 

Pe data de 1 mai 2014, Eryk "Rootkiller" Dwornicki și Michał "mwl4" Wójtowicz au pus bazele TruckersMP, o platformă multiplayer; de atunci a crescut cu mult peste așteptările acestora. TruckersMP este acum o foarte cunsoscută versiune de multiplayer a celor două jocuri single-player. De la începutul proiectului am celebrat multe zile de naștere și realizări împreună ca o comunitate. După toți acești ani, am dori să adăugăm ceva care simbolizează rădăcinile comunității TruckersMP. Pentru a îndeplini asta, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră! Operation HQ este un eveniment care implică colaborarea și care reunește pe toată lumea pentru a ne ajuta să construim sediul TruckersMP în locul în care TruckersMP a fost creat: Wrocław, Polonia. 

 

Cum funcționează evenimentul?

Începând de azi, pentru a ne ajuta să construim sediul TruckersMP, puteți livra mărfuri speciale pe orice server către locul șantierului din Polonia. Nu vă trebuie nici un DLC! Vă rugăm să vizualizați harta de mai jos pentru a afla unde se află punctul de descărcare.  

spacer.png  

 

În acest moment, zona este pregătită pentru ca să înceapă construcțiile. Cu timpul și cu cât mai mult echipament va fi livrat către zonă, aceasta va fi actualizată pentru a demonstra vizual progresul pe care comunitatea l-a făcut până în acel moment.  

Pentru a ne asigura că totul decurge în siguranță, echipele noastre de Event și Game Moderation vor monitoriza traficul din zonă și vor redirecționa camioanele în direcțiile corespunzătoare!


 

Ținte

Livrează măcar una din următoarele mărfuri de la sau spre șantierul Operation HQ:  

* Crane Tower
* Crane Tower Upper  

* Iron Mesh  

* Iron Supports  

* Tower Crane Lower  

* Consumabile TruckersMP

 

Evenimentul se încheie pe data de  13 martie, 23:59 UTC.  

 

Recompense 

Dacă participați și îndepliniți una din țintele comunității menționate mai sus până la finalul evenimentului, veți primi un achievement special pentru profilul dumneavoastră. Această realizare este unică și nu va mai putea fi obținută după ce evenimentul se va încheia:  

spacer.png


 

Vom posta actualizări pe paginile noastre de socializare, așa că e de recomandat să ne urmăriți pentru a nu rata nimic!  

Twitter: @TruckersMP  

Instagram: @TruckersMP.Official  

Facebook: Truckers MP  

Twitch: TruckersMP_Official  

Discord: TruckersMP  

 

? Autobuze când ?  

 

Hai să ne unim cu toții și să ne construim casa împreună!

Echipa TruckersMP


 

  • Thanks 1
  • Upvote 1
  • HaulieLove 2
  • True Story 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.