PinkNub_ Posted June 25, 2021 Posted June 25, 2021 Ahoj komunito, Docela mě mrzí, že česká diskuze zde vůbec nežiji, či dá se řící že skoro neaktivní proto bych to tu chtěl nějakým způsobem oživit a třeba dát i trošku do pohybu, aby bylo vidět, že i česká komunita je součástí TruckersMP Co jsem si pro vás dnes připravil? - Velice mě zajímá vaše aktivita v ETS2/ATS a váš kamion, na kterém máte naježděno nejvíce kilometrů . Také zde můžete dodat, kolik let už tuto hru hrajete Takže začínám, Můj tahač s nejvyšším počtem kilometrů je Scania R 730 (730 hp) oldversion - 1 216 435 km Počet hodin na ETS2: +4,541 h Počet hodin na ATS: 171 h Těším se na vaše odpovědi! S přátelským pozdravem RedWolf [CZ] HR Staff of GB I Player of TruckersMP Community 2 Reporting a player | Appeal your ban | Support System | Recruitment
PinkNub_ Posted June 12, 2023 Author Posted June 12, 2023 Po skoro roce Reporting a player | Appeal your ban | Support System | Recruitment
Poyraz Posted July 8 Posted July 8 Heya! @RedNub Since your topic has been inactive for over fourteen (14) days, I will lock and move it to our Archive section. We apply these procedures, in order to keep the forum organized and structured. If you have any questions, feel free to DM me. //Locked & Moved to "Archiv" Kind regards, NorthSprouts TruckersMP Forum Moderator Languages: I TR I EN | Discord: poyraz_81 TR | Kurallar | Ban İtirazı | Destek Sistemi | Raporlama Sistemi | Geri Bildirim | EN | Rules | Ban Appeal | Support System | Report System | Feedback |
Recommended Posts