Jump to content

Recommended Posts

Posted

?? Ahoj komunito, ??

Docela mě mrzí, že česká diskuze zde vůbec nežiji, či dá se řící  že skoro neaktivní proto bych to tu chtěl nějakým způsobem oživit a třeba dát i trošku do pohybu, aby bylo vidět, že i česká komunita je součástí TruckersMP ?❤️ 

Co jsem si pro vás dnes připravil?  - Velice mě zajímá vaše aktivita v ETS2/ATS a váš kamion, na kterém máte naježděno nejvíce kilometrů ?. Také zde můžete dodat, kolik let už tuto hru hrajete ? 

Takže začínám, 

Můj tahač s nejvyšším počtem kilometrů je Scania R 730  (730 hp) oldversion - 1 216 435 km

Počet hodin na ETS2: +4,541 h

Počet hodin na ATS: 171 h

WrIMCJ4.png

u0sXkRT.png

Těším se na vaše odpovědi! ? 

S přátelským pozdravem

RedWolf [CZ] 
HR Staff of GB I Player of TruckersMP Community 

• Like 2
  • PinkNub_ changed the title to Tahač s největším počtem najěžděným kilometrů + nahrané hodiny na ETS2/ATS
  • 1 year later...
  • 1 year later...
Posted

Heya! @RedNub

Since your topic has been inactive for over fourteen (14) days, I will lock and move it to our Archive section. 
We apply these procedures, in order to keep the forum organized and structured. 

If you have any questions, feel free to DM me. 

//Locked & Moved to "Archiv"

Kind regards, NorthSprouts
TruckersMP Forum Moderator

169325408_role_RetiredTeamMember(1).png.

Languages: I TR I EN |  Discord: poyraz_81

TR | Kurallar | Ban İtirazı | Destek Sistemi | Raporlama Sistemi | Geri Bildirim

EN | Rules | Ban Appeal | Support System | Report System | Feedback |

1797472539_TMP.png.e59ae11c070d542b6b8fb 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.