bandt1299 Posted November 3, 2020 Report Posted November 3, 2020 Witam jestem tutaj całkiem nowy wiec proszę o wyrozumiałość, mam problem z ETS 2. Mianowicie zakupiłem poprzez strem ETS2 pełną cargo paczkę i po zainstalowaniu i uruchomieniu gry. Chcąc wykonać zlecenie zewnętrzne poprzez WoT wyskakuje komunikat (usługa nie jest kompatybilna z twoja wersja gry, sprawdź czy jest dostępna nowa łatka) dodam ze wcześnie obniżyłem już wersje gry do 1.38 i nadaj to samo. gdzie szukać przyczyny. i oczywiście mam konta na TruckersMP i Word of Truck. prosze o pomoc
.George Posted November 3, 2020 Report Posted November 3, 2020 // Przenoszę do polskiej sekcji - Pomoc
JJay Posted November 4, 2020 Report Posted November 4, 2020 Witam @bandt1299, Czy mógłbyś umieścić zdjęcie komunikatu na np. imgur.com, a następnie dodać tutaj link do komunikatu? O wiele łatwiej będzie pomóc Ci po zobaczeniu komunikatu, który Tobie towarzyszy. Czekam na wiadomość od Ciebie. Z poważaniem, JJay Retired Team Memeber Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Cache3380 Posted November 4, 2020 Report Posted November 4, 2020 Hej. Niedawno była aktualizacja do wersji 1.39 i wersja 1.38 nie jest już wspierana przez WoT'a. Żeby móc robić zlecenia z WoT'a trzeba mieć wersję aktualną.
bandt1299 Posted November 7, 2020 Author Report Posted November 7, 2020 Tak wiem że jest 1.39 miałem ale po zainstalowaniu wszystkich 3 dodatków z transportem gabarytowym robi się nie uruchamia wogole i wyskakuje błąd ze muszę obniżyć wersję gry do 1.38
JJay Posted November 8, 2020 Report Posted November 8, 2020 Witam, W takim przypadku musisz zmienić wersję samej gry na Steam. Poniższy poradnik pomoże Ci w zmianie aktualnej wersji gry: https://truckersmp.com/knowledge-base/article/535 W razie dalszych problemów skontaktuj się z nami ponownie. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
bandt1299 Posted November 8, 2020 Author Report Posted November 8, 2020 Już wykonałem obniżenie wersji gry. Ale nadal mam niedostępne zlecenia zewnętrzne przez wot
JJay Posted November 10, 2020 Report Posted November 10, 2020 Witam, Odpowiedź odnośnie niedostępnych zleceń World of Trucks znajdziesz tutaj: On 11/4/2020 at 10:26 AM, [JT]Cache3380 said: Hej. Niedawno była aktualizacja do wersji 1.39 i wersja 1.38 nie jest już wspierana przez WoT'a. Żeby móc robić zlecenia z WoT'a trzeba mieć wersję aktualną. Posiadając aktualną wersje tj. 1.38 ładunki z World of Trucks są niedostępne. Musisz poczekać na zaktualizowanie wersji gry do 1.39. Prace nad nową wersją cały czas trwają, dlatego proszę o cierpliwość. Z poważaniem, JJay Retired Team Member 1 Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Linciano Posted November 18, 2020 Report Posted November 18, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek, napisz do mnie prywatną wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych
Linciano Posted November 28, 2020 Report Posted November 28, 2020 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych
Recommended Posts