Jump to content

Halloween Konvooi - 31 Oktober 2020


Raeker

Recommended Posts

Welkom, truckers!

 

Heb je ooit op een lege, slechtverlichte weg gereden met het gevoel dat je bekeken werd? Twijfelend of dat figuur in je spiegel gewoon je verbeelding was? Was dat schuifgeluid een struik of iets... duisters?

 

Als je op zoek bent naar een surrealistische truckervaring voor Halloween dit jaar, we organiseren een konvooi die je moed naar haar limiet gaat testen! Kompleet met zelfgemaakte modificaties die de schrikfactor maximaal benutten!

ONIZZtl.png

Doe mee deze zaterdag 31 oktober 2020 om 19:30 CET (Alternatieve Tijdzones)!

 

Onze doodenge konvooi zal beginnen in de stad Bakersfield, Californië. Jammer genoeg kunnen truckers die bang zijn in het donker niet veel licht verwachten gedurende deze ervaring...

 

Om het nog enger te maken, zal de eindlocatie nog niet bekend gemaakt worden! Probeer bij elkaar te blijven, en volg ten alle tijden de instructies van onze event team. Je wil niet alleen verdwaald raken, toch?

 

De konvooi zal vermoedelijk zo ongeveer 120 minuten duren. Het kan langer duren als je richting het einde van de konvooi rijdt. Er zijn geen rustpauzes gepland, maar je bent toegestaan om stil te staan op een rustige plek mocht je een pauze nodig hebben (Als je niet bang bent...).

 

Vertrek: Stad Bakersfield, Californië

Verdere Evenementsinformatie: Evenement Regels | DLC: Geen | Server: Official Halloween Convoy

 

Veel succes op de weg!

-TruckersMP Team

 

Dit is een vertaling van dit bericht.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.