ladicz6 Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 dorde posim kdy verze 1.38 dekuju za pochopny
Gordon2 Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Neboj se Info bude v čas. Především se dívej na Discord tam to bude určitě oznámené včas To others i said this: Don't worry Info will in time. Mainly watch Discord, there it will definitely be announced in time
diZZy [CZ] Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 A to podle čeho moderátor poznal, že měl být dotaz směrován do české diskuze? Když si dám první dvě slova "dorde posim" do Google překladače, tak mi to detekuje jako bulharštinu.
^Dominik^ Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 @diZZy [CZ] Neviem, prečo by si mal dať moderátor len prvé slová keď môže rýchlejšie len skopírovať celý text a dať do google translate, alebo sa spýtal niekoho, kto hovorí česky/slovensky. (Aspoň si ja myslím, že je najlepšie skopírovať celý text, aby sme zistili, o aký jazyk sa jedná).
diZZy [CZ] Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Tak samozřejmě to bylo myšleno s nadsázkou. O schopnostech moderátorů nepochybuji. Spíše mě překvapil samotný příspěvek, u kterého se sice dá odhadnout na co se tazatel ptá, ale rozhodně nejde určit jeho správnou formu.
Guest Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Třeba proto, že má v nicku cz, Dizzy? Každopádně, 1.38 je už pár dní oficiálně podporována - viz. článek od Piggyho: tudíž myslím, že dotaz byl již zodpovězen. Konec hlášení a hezký večer všem
diZZy [CZ] Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Ach jo, že jsem něco psal Jsem si vědom, že je to čech, že je to "česky" psaný příspěvek. Jen prostě já, jako rodilý čech, nerozumím řeči jeho kmene. Už nebudu psát s nadsázkou, nebudu používat ironické poznámky. Budu psát pouze k věci ... 47 minutes ago, QF_Giulia said: tudíž myslím, že dotaz byl již zodpovězen. Ee... a jak že zněl přesně dotaz Konec hlášení a hezký večer všem
EULas Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Moved to Archiv as topic is inactive. Languages/Diller: (primary) / Useful Links/Önemli Bağlantılar: TruckersMP Rules/Kuralları | Recrutiment/İşe alım | Knowledge-base/Bilgi bankası
Recommended Posts