Akâmé the Devil of Sword Posted August 27, 2020 Report Posted August 27, 2020 Oyuna yeni başladım ve 8 levelim henüz 100K param var ancak tırlar hakkında bilgim sınırlı. Sizce başlangıç için tercih etmem gereken tır ne olmalı? 400Hp den az olmasını istemiyorum.
Sneezy Posted August 28, 2020 Report Posted August 28, 2020 Volvoyu tercih etmeni öneririm, aslında en çok zevk alacağınız tırla oyuna başlamanız sizin için daha iyi olacaktır, para kazandıkça ve leveliniz yükseldiğinde daha güçlü kamyon satın alabilirsiniz veya modifiye edebilirsiniz.
[SES] Esat [18] Posted August 28, 2020 Report Posted August 28, 2020 Öncelikle Bu Bahsediceğim Şey Kişiden Kişiye Değişen Öznel Bir Konudur Kimse Yanlış Anlamasın; Bu Bahsettiğin Şey Yapacağın İşe Göre Değişir Uzun Yol Yapmak İstersen Scania Öneririm Ağır Yükte De Başarılı Fakat Daha Uygun Olsun Fazla Da Uzun Yol Yapmıyıcam Yakıtı Da Uygun Olsun Dersen Daf Öneririm Mercedes Grubundan Linç Yiyebilirim Belki Ama Mercedes İn Gerek Yol Tutuşu Gerek Hızlanışını Beğenmiyorum
Wezzy/West Posted August 28, 2020 Report Posted August 28, 2020 Volvodan Vazgeçme Derim Ben Volvocuyum Çıkamadığı Dağ Tutmadığı Yol Yok
Akâmé the Devil of Sword Posted August 29, 2020 Author Report Posted August 29, 2020 Volvo'yu çok övüyorlar cidden ama görünüşü içimi hiç açmıyor nedense 1
EULas Posted August 29, 2020 Report Posted August 29, 2020 Merhaba. Birçok kullanıcının fikrini alabilmek için Türkçe Tartışma bölümüne taşıyacağım. Saygılarımla, XFMaster9666 Topluluk Moderatörü Languages/Diller: (primary) / Useful Links/Önemli Bağlantılar: TruckersMP Rules/Kuralları | Recrutiment/İşe alım | Knowledge-base/Bilgi bankası
Red'Sire Posted August 29, 2020 Report Posted August 29, 2020 Buradakilerden farklı olarak Scania ve DAF'ı önerebilirim çekiş konusunda bence Scania biraz daha iyi olsa da her iki markada gerçekten yolda bırakmıyor , ek olarak ikisinin içi de ferah ve görüş alanları güzel. Tekerimiz 'DÜZ' Bassın.. |—————————————————————————————————| Red'Sire- Veteran Driver
Akâmé the Devil of Sword Posted August 29, 2020 Author Report Posted August 29, 2020 MAN hakkında fikirleriniz neler? TGX XXL(?) modeli özelliklerine göre ucuz geldi bana.
Akâmé the Devil of Sword Posted August 29, 2020 Author Report Posted August 29, 2020 Tır aldım beyler. Yoğun öneriler üzerine Volvo da karar kıldım şöyle de bir fotosunu atayım gördükçe korna çalarsınız.
Simülasyon ISTANBUL Posted September 4, 2020 Report Posted September 4, 2020 On 8/27/2020 at 11:25 PM, Akâmé the Devil of Sword said: Oyuna yeni başladım ve 8 levelim henüz 100K param var ancak tırlar hakkında bilgim sınırlı. Sizce başlangıç için tercih etmem gereken tır ne olmalı? 400Hp den az olmasını istemiyorum. Merhaba Man tgx yeni kasa al bence çünkü grafiksel çizimleri özel olarak yapıldı. İyi günler. Saygılarımla, Simülasyon _STANBUL SAYGILARIMLA Simülasyon İSTANBUL BEST REGARDS Simülasyon İSTANBUL https://www.youtube.com/c/SimülasyonİSTANBUL
HOSCHGELDIN Posted September 4, 2020 Report Posted September 4, 2020 Başlangıç olarak eski volvo en iyisi. Güç sıkıntısı çekmessin.
Guest Posted September 17, 2020 Report Posted September 17, 2020 Ben başlangıçta old Scania almıştım çok memnunum bence Scania veya Volvo almalısınız çünkü Scania tırları oyundaki en hızlı tırlarıdır. Volvo tırları da oyunun en güçlü tırlarıdır. Eğer Heavy Cargo DLC varsa Volvo almanı tavsiye ederim. Tabii artık insanarın %95'i cheat engine kullanıyor ve para-seviye hilesi basıyorlar.
ReçBey Posted September 17, 2020 Report Posted September 17, 2020 Güzel tercih, oyunda gelişmek için uzun yol seviyesini 6 yapıp uzun yola yük götürüp tp kasmani öneririm kalanında da her yeteneği 1 sefer açıp adr yüklerini yükleyebilirsiniz. 'Reç
Guest Posted September 17, 2020 Report Posted September 17, 2020 Merhaba, benim tercihim volvodan yanadır, kısa bir süreliğine volvo alabilirsin kredi çekip sonrasında daf'a yükseltmeni tavsiye ederim ağır yüklerde şanzıman ile sıkıntı yaşamazsın daha hızlı hızlanırsın.
BlueMoonTR Posted September 17, 2020 Report Posted September 17, 2020 On 8/29/2020 at 2:42 PM, Akâmé the Devil of Sword said: Volvo'yu çok övüyorlar cidden ama görünüşü içimi hiç açmıyor nedense Katılıyorum. O yüzden hep Scania kullanırım.
Akâmé the Devil of Sword Posted September 17, 2020 Author Report Posted September 17, 2020 Öneriler için sağolun öncelikle. İlk aldığım tırım Volvo'ydu memnun da kaldım araçtan hem interior hem de özellikler olarak tatmin edici. Yeni tır alma peşindeyim şu sıralar. Mercedes Actross 4163 SLT düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Nightmaree. Posted September 17, 2020 Report Posted September 17, 2020 Başlangıç olarak eski volvo senin için ideal tır olacaktır.
FY96 Posted September 25, 2020 Report Posted September 25, 2020 Merhaba Siz her ne kadar satın olmuş olsanızda burada bu postu yeni gören dostlarımız için benim tavsiyem Scaniadan yanadır ''Vabis'' modeli'nin hem yakıt kullanımı hemde güçlü yük taşıması nedeniyle benim tercihim Vabis & diğer scania modelleridir. Always ready for help Steam | TruckersMP Profile | Forum Profile | Discord |
[GökTürk] SAMET /:\ Posted September 29, 2020 Report Posted September 29, 2020 Selamlar Volvo veya Scania modellerini tavsiye edebilirim görünüş ve para hilesi yapmadan devam edecekseniz yakıt ve memmuniyet konusundan bu araçlar en uygunu olacaktır About Me Boss of the GökTürk VTC Languages: TruckersMp Forum | Discord |TruckersMp Profile
RequieB Posted October 9, 2020 Report Posted October 9, 2020 Biraz daha para biriktir scania r500 al tavsiye ederim efsane motor sesi var çok güzel bir araç RequieB Game Moderator of the Year 2018
Elazığlı v8 Posted October 19, 2020 Report Posted October 19, 2020 Scania seni fizikleri hızı vs. tüm özellikleri ile memnun kalmanı sağlayacaktır, iyi oyunlar ( Fotoğraftaki başlangıç tırım değil :'D ) Elazığlı v8
EULas Posted November 24, 2020 Report Posted November 24, 2020 İlgili tartışma konusu 1 aydır inaktif olduğundan Arşiv'e taşındı. Languages/Diller: (primary) / Useful Links/Önemli Bağlantılar: TruckersMP Rules/Kuralları | Recrutiment/İşe alım | Knowledge-base/Bilgi bankası
Recommended Posts