chmiel_ Posted August 27, 2020 Report Posted August 27, 2020 Witam mam problem z moim profilem w ETS2 MP, ponieważ gdy stworzę profil, pogram na nim i wyłączę grę, to po ponownym wejściu do gry po prostu nie mam tego profilu, tak jakby mi go usuwało. Jest to męczące i bez sensu, żebym za każdym wejściem do gry tworzył nowy profil.
Guest Posted August 28, 2020 Report Posted August 28, 2020 Podczas tworzenia profilu co wybierasz jako miejsce zapisu, chmurę czy dysk lokalny? Spróbuj zmienić to ustawienie na przeciwne. Jeśli lokalnie to zobacz w ustawieniach katalogu czy jest on możliwy do zapisu - może z jakiegoś powodu ma atrybut 'tylko do odczytu'. Chociaż nie powinno się to zdarzyć. Daj znać, będziemy kombinować dalej. Pozdrawiam i powodzenia!
Linciano Posted September 9, 2020 Report Posted September 9, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek napisz do mnie prywatna wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych
Linciano Posted September 26, 2020 Report Posted September 26, 2020 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych
Recommended Posts