skrzypcio90 Posted August 25, 2020 Report Posted August 25, 2020 P.Przy próbie instalacji wyskakuje mi błąd z komunikatem SYSTEM NIE MOŻE ODNALEŚĆ OKREŚLONEJ ŚCIEŻKI 1
JJay Posted August 27, 2020 Report Posted August 27, 2020 Witam, Na samym początku powinieneś zainteresować się poniższym wątkiem: https://truckersmp.com/knowledge-base/article/38 Musisz wiedzieć, że powyższy błąd wyskakuje w momencie wybrania złej ścieżki. Chodzi o to, że na samym końcu wyboru ścieżki dostępu powinieneś zaznaczyć również plik pt. eurotrucks2.exe Po wybraniu ścieżki ukazanej w powyższym odnośniku oraz zaznaczeniu pliku, którego nazwę wskazałem powyżej, będziesz mógł przejść do kolejnego etapu instalacji. Poinformuj nas, czy Twój problem w dalszym ciągu występuje. Czekamy na Twoją wiadomość. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Linciano Posted September 9, 2020 Report Posted September 9, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek napisz do mnie prywatna wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych
Linciano Posted September 26, 2020 Report Posted September 26, 2020 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych
Recommended Posts