MikiTV Posted July 31, 2020 Report Posted July 31, 2020 Witam, chcę się spytać czy móc użyć euro trucka na koncie steam i poprosiłem o dostęp do ets na nowe konto to czy będę umiał grać w mp mogę pszesłać dowód że go mam. Na tym nowym koncie bym chciał grać czy dało by się to zrobić żebym umiał grać na nowym?
Belmondoo Posted August 29, 2020 Report Posted August 29, 2020 Witaj @MikiTV, Sprawa wygląda tak jedno konto steam = jedno konto na TruckersMP. Jeśli stworzyłeś sobie nowe konto aby obejść bana na tamtym koncie to jest to naruszenie zasad i możesz również dostać bana na tym koncie. Jeśli chodzi o przeniesienie z konta na konta nie ma takiej możliwości. Zakładając nowe konto steam i robiąc swój profil na TruckersMP zaczynasz nową przygodę w naszej drużynie Truckersów i nie możesz tego obejść inaczej. Jeśli pomogłem to daj znać. Pozdrawiam, Belmondoo 1
Linciano Posted September 9, 2020 Report Posted September 9, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek napisz do mnie prywatna wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych
Linciano Posted September 26, 2020 Report Posted September 26, 2020 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych
Recommended Posts