maciekluzaczek Posted July 27, 2020 Report Posted July 27, 2020 Witam. Mam problem z ETS MP ponieważ jak wchodzę do gry nie mam żadnych serwerów ,,ERROR TRY AGAIN'' odinstalowałem 2 razy grę i MP i dalej mam to samo może robię coś nie tak czekam na pomoc.
Linciano Posted September 3, 2020 Report Posted September 3, 2020 Witaj! Niestety Twoje pytanie nie otrzymało żadnej odpowiedzi od dłuższego czasu, dlatego będę musiał przenieść je do nieaktywnych tematów. Jeśli Twój problem nadal nie został rozwiązany, nie krępuj się wysłać wiadomość do mnie bądź innego członka zespołu Support, a my ponownie otworzymy ten wątek. W przeciwnym razie powinieneś rozważyć wysłanie ticket'u za pośrednictwem naszego systemu wsparcia: https://truckersmp.com/support (ale to musiałoby być po angielsku) Dziękuję za zrozumienie! Z poważaniem Linciano TruckersMP Support Manager //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych
Linciano Posted September 26, 2020 Report Posted September 26, 2020 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych
Recommended Posts