Jump to content
Sign in to follow this  
Jeronimeau

Zomer in TruckersMP!

Recommended Posts

Hallo truckers,

 

De dagen worden langer en de temperatuur stijgt, dat kan maar één ding betekenen: de zomer is begonnen! Na het succes van zowel de Winter als Lente mod in TruckersMP, gaan we opnieuw samenwerken met Grimes om de Zomer mod op onze servers te ondersteunen, zowel voor American Truck Simulator als Euro Truck Simulator 2.

 

Om de modificatie op ons netwerk te kunnen gebruiken moet je enkele stappen doorlopen. Op verzoek van de maker van de mod zullen we net als voorgaande edities verwijzen naar een download pagina op een website van derden.

 

Meer informatie over hoe je de mod kunt installeren kun je lezen in dit Knowledge Base artikel.

 


 

 

Net als voorgaande edities van de Grimes omgevingsmods zal deze modificatie optioneel zijn en je bent dus niet verplicht om de mod te downloaden om op onze servers te kunnen spelen. Naast de ondersteuning van de omgevingsmod zullen we ook twee optionele addons ondersteunen: Darker Night Skies en Default HDR Bloom. De modificatie is ook compatibel met ProMods, dus je kunt het overal waar je wil gebruiken!

 

Aangezien we nu de zomer in zijn gegaan en ondersteuning bieden voor de Zomer mod, betekent dat we de ondersteuning voor de Lente mod hebben ingetrokken; de Lente mod kan dus niet meer gebruikt worden op onze servers.

 

Als je de Zomer mod gebruikt, vergeet dan niet om een paar mooie screenshots te maken en die met ons te delen via onze social media: @TruckersMP op Twitter en @truckersmp.official op Instagram.

 

Het voltallige TruckersMP Team wenst jullie allemaal een fijne zomer.

--> Dit is een vertaling. Lees het originele nieuwsbericht hier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...