STG_07 Posted June 22, 2020 Report Posted June 22, 2020 Niedawno zakupiłem kierownicę Logitech G29 i chcąc sobie pograć w ETS2 na Truckersmp, moim oczom ukazuję się komunikat "Kontrolery gier (np. gamepady, kierownice) wymienione poniżej, które są używane przez twoją konfigurację, są obecnie niedostępne. Upewnij się, że są podłączone i nie są wyłączone i naciśnij 'Wykryj' przycisk poniżej". Wspomnę, iż używam Logitech G HUB, a na ETS2 SP, wszystko działa.
wpx_ Posted June 22, 2020 Report Posted June 22, 2020 Pokaż jakiś zrzut ekranu tego co widać. Spróbuj również na innym zapisie gry oraz upewnij się że masz sterowniki do G29 pobrane i zainstalowane. "You seemed like the ,,veteran” that knows everything. Not like a war veteran, just a guy that was long enough to know how it works"
STG_07 Posted June 22, 2020 Author Report Posted June 22, 2020 Sprawdziłem na innym zapisie, lecz to nic nie zmieniło. Poniżej załączam zrzut ekranu. A odnośnie sterowników to z tego, co wiem Logitech G29 owych nie, posiada, jeśli się mylę to, prosiłbym o podesłanie takowych. Z góry dziękuje.
wpx_ Posted June 23, 2020 Report Posted June 23, 2020 Próbowałeś innych portów USB? Sterowniki: https://download01.logi.com/web/ftp/pub/techsupport/gaming/lghub_installer.exe "You seemed like the ,,veteran” that knows everything. Not like a war veteran, just a guy that was long enough to know how it works"
STG_07 Posted June 23, 2020 Author Report Posted June 23, 2020 Niestety, nadal nic się nie zmienia. Wydaję mi się, że kierownica nie czyta gier, które jej nie wspomagają np. Farming Simulator 2019, natomiast taka Forza Horizon 4, lub F1 2018 działają bez zarzutów.
STG_07 Posted July 18, 2020 Author Report Posted July 18, 2020 Jeżeli zna ktoś jakieś rozwiązanie mojego problemu, to bardzo proszę o udzielenie mi pomocy, z góry dziękuje.
Linciano Posted August 16, 2020 Report Posted August 16, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek napisz do mnie prywatna wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych
Linciano Posted August 27, 2020 Report Posted August 27, 2020 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych
Recommended Posts