Jump to content
Sign in to follow this  
Jeronimeau

Race Kampioenschap - Zomer 2020 - Resultaten

Recommended Posts

Hallo truckers!

 

Als je het oorspronkelijke nieuwsbericht over het Race Kampioenschap hebt gemist, dan kun je het hier lezen.

 

Vorig weekend vond het evenement plaats en daarom is het nu tijd om de resultaten van het Race Kampioenschap van de zomer in 2020 openbaar te maken! We hebben gezien dat velen van jullie hebben genoten van onze op maat gemaakte parcours, die speciaal voor dit evenement zijn gemaakt. Of je nou meedeed aan de officiële races of gewoon met andere spelers over de parcours scheurde om een kijkje te nemen, we hebben veel positieve reacties mogen ontvangen en daar zijn we blij mee! Als je er onverhoopt niet bij kon zijn afgelopen zaterdag en zondag, dan kun je hieronder een samenvatting van het weekend teruglezen.

 


 

Zaterdag - Dag 1

Op de eerste dag werd iedereen in de community uitgenodigd om mee te doen met de kwalificatierondes, waar enkel de snelste racers zich zouden kwalificeren voor de echte races op zondag. In het kader van de kwalificaties hebben we het terrein van het TMP6 festival in Las Vegas enigszins gemodificeerd zodat we daar op een goede manier drag races konden houden. Het was voor iedereen een unieke ervaring. Iedere race namen acht racers hun plaatsen in achter de streep om angstvallig te wachten op het startsignaal. Aangezien er zoveel spelers meededen aan deze rondes, zouden enkel de twee snelste racers doorgaan naar de echte races op zondag. Na een paar uur en vele races later hadden we uiteindelijk 48 kwalificanten.

 


 

Zondag - Dag 2

Op de tweede dag gingen de echte races eindelijk van start. Hiervoor hadden we vier unieke parcours gecreëerd, die verdeeld waren over Amerika. Iedere race zouden zes spelers hun vaardigheden laten zien met als doel om in de top drie te eindigen. De top drie ging door naar de volgende ronde, waar ze tegen nog betere tegenstanders moesten racen op riskantere en langere parcours. Veel racers konden blijkbaar niet omgaan met deze druk of werden simpelweg achtergelaten door de snellere racers. Uiteindelijk, aan het eind van de dag, waren er nog enkel zes finalisten over. Zij moesten zich klaarmaken om de grootste uitdaging ook nog te overwinnen - de finale. De finale zou de beslissende race zijn voor wie er gekroond ging worden tot Race Kampioen. Voordat we de uitslag van de finale bekend maken, laten we eerst kijken hoe ver onze kwalificanten zijn gekomen!

 


 

Resultaten

Onderstaand zie je een overzicht van wie er zich gekwalificeerd had en tot welke ronde zij het geschopt hebben!

 

Ronde 1

ionutx36
Dylan R

Twix_Noodles
AgentKillerMan
Slakkie4x2
I brake for cake
Diesel Wiesel
Daniel #EDM02AM
CBaccari
suione
SpeedTrain66
-Roadrunner-
duvan965
sebasgeo19
Supercrosh
djmtrlltc
L-LATAM 02 Fran
Truckerboy89
Puma
Oredis
isryr5
GoodFe11a
Hoffen Diesel
STREETRUNNER90

 

Ronde 2 - Kwartfinale

callum450
AnonymousCRIPT
davidlalinde1982
raitstas
Lucas_photography2020
Austin_Phoenix
sacevedom
Ir NotAlex!
jan9408
19049_Spy
Sinyor.
TheHighFiveMike

 

Ronde 3 - Halve finale

MasterMusic
SH13LD
TFM_Flaming
Jbu1337
Shay_Gaming
SERIOUS b.v. [BX-PH-38]

 

Ronde 4 - Finale

2e: [BTS] RoadHunter66 [PL]
3e: HDLIGHT
4e: Spig_Xiao Zhu
5e: Deaf Team / Bünyamin
6e: Dark_Blanc

 

Proficiat iedereen die het zover heeft geschopt in het Race Kampioenschap! Jullie kunnen trots zijn op jullie prestatie en kunnen nu triomfantelijke opscheppen met de unieke Award of je profiel!

 


 

Race Kampioen van de zomer in 2020

Veel racers zijn ver gekomen in het Race Kampioenschap, maar er kan er toch maar één de titel van Race Kampioen winnen.

 

WinnerBanner.png

 

KingKrule is gekroond tot Race Kampioen en ontvangt daarnaast ook een exclusieve Award op zijn profiel en een felbegeerde £50 Steam Gift Card!

 

Om hem te feliciteren kun je een berichtje achterlaten op zijn forumprofiel!

 


 

We willen graag iedereen bedanken voor de deelname aan het evenement, of het nou was om te racen of om te kijken. We hopen dat jullie het naar je zin hebben gehad!

 

Onthoud alsjeblieft wel dat de verkeersregels buiten de officiële parcours gewoon gelden. Rijd altijd bedachtzaam en voorzichtig.

 

TruckersMP team

--> Dit is een vertaling. Het originele nieuwsbericht kun je hier lezen.

  • Love it! 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...