Jump to content

Real Operations - 30 mei 2020


Recommended Posts

Hallo allemaal!

 

Als je onze meest recente Real Operations in Euro Truck Simulator 2 in november 2019 hebt bijgewoond, dan weet je misschien nog dat we een breed scala aan verschillende voertuigen hadden die specifiek gemaakt waren om de ervaring van het evenement interessanter en leuker te maken.

 

Niet alleen dat, maar ook het gebied waarin operaties werden uitgevoerd was groter!

 

Fans van American Truck Simulator mogen hun borst vast nat maken, want zeer binnenkort komt Real Operations weer terug naar de Verenigde Staten!

 

Hierbij introduceren wij

 

5JLxg5s.png

 

Het komende Real Operations evenement zal het beste American Truck Simulator evenement ooit worden! Je zal nieuwe voertuigen en operaties zien en samen met duizenden andere spelers het avontuur aangaan om een weg banen door alle operaties.

 

Alle operaties zullen in real-time uitgevoerd worden en kunnen van dichtbij gevolgd worden door jou en je vrienden. Van noodvoertuigen die uitrukken naar een ongeluk, waaronder: brandweerwagens, politieauto's en ambulances tot dynamische en op maat gemaakte wegwerkzaamheden, reddingsmissies en zelfs live politieachtervolgingen!

 


 

Real Operations V9

 

Het zal niet meer lang duren voordat je onze negende editie van TruckersMP's grootste evenement kunt beleven.

 

We zijn zeer verheugd om te bevestigen dat het evenement live zal zijn op zaterdag 30 mei 2020 tussen 15:00 en 19:00 UTC (in Nederlandse tijd tussen 17:00 en 21:00 uur). In die vier uur kun je genieten van onze live operaties.

 

Indien je je afvraagt hoe laat het evenement in jouw tijdzone wordt gehouden, kijk dan hier: alternatieve tijdzones

 

Real Ops V9 zal gehouden worden rond veertien steden, waaronder San Francisco, Fresno en Redding. Alle steden en wegen waar operaties gehouden kun je in de kaart hieronder zien. Dit is de evenementzone.

 

hve9aEs.png

 

In Real Operations kun je zelf kiezen waar je start, via welke weg je rijdt en in welke stad je eindigt. Je kunt een trailer kiezen in de ladingmarkt, met je eigen trailer rijden of zonder trailer rijden. De keuze is volledig aan jezelf.

 

Je hoeft dus geen bestemming in te voeren en die strikt volgen. Je mag zelf kiezen waar en hoe je rijdt, zolang het maar in de evenementzone is. Heb je een operatie gezien die je nog een keer wilt beschouwen? Dan kun je de weg zodanig volgen dat je er nog een keer langs komt. 

 

Server: Real Ops V9

Officiële tijdelijke evenement regels: klik hier

 

We hopen dat jullie net zo verheugd zijn als wij. We zien jullie daar!

 

TruckersMP Team

--> Dit is een vertaling. Lees hier het originele bericht

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...