Elif Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Merhabalar, Bence AFK süresi arttırılmalı otel, istasyon, benzinlik gibi yerlerde mola verildiğinde 10 dakikanın çok kısa bir süre olduğunu düşünüyorum Siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red'Sire Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Açıkçası şuanki süre yeterli benim için zaten daha fazla süreli işim olursa çıkıyorum oyundan işimi halledip tekrar giriyorum, eğer süre artarsa oyuncu sayısı fazlalığından kasma yapabilir bence arttırılmamalı. Tekerimiz 'DÜZ' Bassın.. |—————————————————————————————————| Red'Sire- Veteran Driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 10dk gayet uygun bir süre. Aksi takdirde sunucuya bağlanmaya bekleyen insanlar sunucuya bağlanamazdı... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EULas Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Bu konuyu Tartışma bölümümüze taşıyacağım. 1 Languages/Diller: (primary) / Useful Links/Önemli Bağlantılar: TruckersMP Rules/Kuralları | Recrutiment/İşe alım | Knowledge-base/Bilgi bankası | Forum Warning System/Uyarı Sistemi: [TR] [ENG] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Aslına bakıldığında şu an en kalabalık saatlerde bile sunucunun 2/3'si dolu oluyor. İki taraftan da bakıldığında aslında 10dk olmasının da arttırılmasının da bir +/-'si yok. 10dk sonra kick yiyen biri tekrar oyuna girerken de sıra beklemeyecek, 10dk sonra kick yemediği daha geç yediği için de kimse yine sırada beklemiyor olacak. Şahsi fikrim en azından insanların yemek yiyip gelebileceği 20dk gibi bir süre daha makul olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrandLionTR Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 AFK süresini bir problem olarak görmemelisiniz. AFK yüzünden oyundan atılmamak için chat ekranına boşluk, nokta vb. bir şey göndererek kicklenmeyi önleyebilirsiniz. AFK kick sistemi serverların dolu ve beklemekte yüzlerce kişilerin olduğu zamanlarda inaktif oyuncular yerine aktif oyuncuların girmesini sağlayan güzel bir sistemdir. Bu açıdan da düşünebilirsiniz. Fakat şu konuda ben de bir şey söylemek istiyorum. AFK kick sonrasında oyunu aç kapa yapmak yerine consoldan "login" vb. bir komutla tekrar bağlanabiliyor olmak isterdim. 1 YouTube Channel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quabriel Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Bence şu an verilen süre gayet yeterli bir süre sonuçta 10 dakikada kısa işlerimizi halledebiliriz zaten uzun bir işim varsa oyundan çıkıp halledip öyle giriyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_formen Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 Bazıları sunucuda afk kalıyor ve gereksiz yere sunucuyu dolduruyor, bu sebepten sürenin uzaması sunucuya girmemizde sıkıntı yaşatıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Merhaba Elif Sunucularda belirli kapasiteler olmasından dolayı süre bence ideal. Herkes işini halledip geri gelmeye kalksa sunucu dolar ve yeni oyuncuların girmesi için yer kalmaz. Şöyle bir durum olabilir /disconnect ve /connect yada /reconnect tarzı komutlar eklenebilir bu komutlar sayesinde oyundan düştüğünde geri geldiğin zaman yeniden bağlanabilirsin. İyi Forumlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tirci Selcuk Posted August 27, 2020 Share Posted August 27, 2020 Süre uzatılmalı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wezzy/West Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Öncelikle Merhaba @Elif Eğer Bahsettiğimiz Gibi Fazla Abartılmadan 10 Dakika Değilde 15 Dakika Yapılırsa Herhangi Bir Sorun Olacağını Düşünmüyorum Fakat Aşırıya Kaçılırsa Diğer Arkadaşlarımızın Dediği Gibi Sorunlar Yaşanabilir Ama TMP Ekibi Bu Şekilde Uygun Görmüşler Onların Bu Kararına Da Saygı Duymalıyız. Bunlar Benim Şahsi Düşüncelerim Aksini Düşünen Varsa Bu Yoruma Cevap Verebilir. Saygılarımla, Wezzy/West Link to comment Share on other sites More sharing options...
FY96 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Merhaba Öncelikle benim için 10 dakika gayet yeterli bir süre çünkü simülasyon sunucularında çok fazla yoğunluk olduğu için sunucularda sıra bekleme gibi problemler oluşuyor. İyi günler Always ready for help Steam | TruckersMP Profile | Forum Profile | Discord | Link to comment Share on other sites More sharing options...
[G-T-R]GrayWolf Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Bence 5 dakikaya indirilmeli bos yere niye diger oyunculari etkilemek istiyorsunki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOSCHGELDIN Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Şuan ki zaman (10 dakika) gayet uygun. Ancak tır parklarında ve benzinliklerde bu süre biraz daha artırılabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Lord! Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Boşuna doluluk yaratmaya gerek yok, 10 dakika uzun bir süre ancak oyunu unutup başka şeylere odaklanman atılmana sebebiyet verir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Fikir güzel, fakat diğer oyuna girmeye çalışan oyuncularıda düşünmemiz gerek. Server'ların kişi mevcudiyeti yetmeyebilir, zaten oyuna girmek 2 dakikamızı bile almıyor 10 dakika yeterli bir süre. Saygılarımla, Schatten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueMoonTR Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Server'ın yoğun olmadığı saatlerde olabilir ama yoğun olduğu zamanlarda yeterli bence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GökTürk] SAMET /:\ Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Selamlar Sunucular için ideal kriter 10 dk iyi çünkü sunuculara sürekli olarak üye giriş çıkış yaptığından sunucularda yoğunluk oluşacağından bu şekilde olması en mantıklısı 10 dakika için kick atılmaması için de 10 dk için hareket ederseniz kick durumundan kurtulursunuz İyi Forumlar About Me Boss of the GökTürk VTC Languages: TruckersMp Forum | Discord |TruckersMp Profile Link to comment Share on other sites More sharing options...
MehmeTRşucu Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Bencede bekleme süresi 15-20 dk olması gerek sigara wc molası yapalım diyoz döndüğümüzde oyundan atılıyoruz. Yetkili birimlerin lütfen sesimizi duymasını istiyoruz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 10 dakika yeterli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkScream[TR] Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Oyundan çıkıp tekrar girmek çok da zor değil. Sisteminiz kasıyor olsa bile bunu yapmak ~2-3 dakikadan fazlasını almıyor arkadaşlar. Kalabalık bölgelerde bulunup AFK zaman aşımından dolayı oyundan atıldığınız için Unreliable connection sebebi yüzünden o bölgede daha sonra tekrar bulunamayacağınızdan korkuyorsanız zaten o bölgeye hiç gitmemelisiniz. Böyle bir sorununuz var ise, kalabalık bölgede bulunmamak hem yasaklanma riskinizi azaltır, hem o bölgelerde bulunan diğer oyuncuları tehlikeye atmamış olursunuz, hem de oyundan atılma riskinizi olabildiğince minimuma indirmiş olursunuz. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Saygılarımla, Hurricane. Retired Team Member Kind regards / Saygılar, DarkScream[TR]™ TruckersMP | Report Moderator Link to comment Share on other sites More sharing options...
EULas Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 İlgili tartışma konusu 1 aydır inaktif olduğundan Arşiv'e taşındı. Languages/Diller: (primary) / Useful Links/Önemli Bağlantılar: TruckersMP Rules/Kuralları | Recrutiment/İşe alım | Knowledge-base/Bilgi bankası | Forum Warning System/Uyarı Sistemi: [TR] [ENG] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts