Jump to content
Sign in to follow this  
Jeronimeau

Festiviteiten omtrent de zesde verjaardag van TruckersMP

Recommended Posts

6Ldkgw4.png

 

Hallo allemaal!

 

Vandaag is een zeer speciaal moment van het jaar, we vieren vandaag en komende dagen namelijk de zesde verjaardag van TruckersMP!

 

Op 1 mei 2014 opende TruckersMP (voorheen bekend als ETS2MP) haar deuren voor het publiek. Vandaag de dag hebben we inmiddels 3,3 miljoen spelers, is er meer dan £52.000 opgehaald tijdens evenementen voor het goede doel (dank aan EchoSpot voor het tracken van deze statistieken) en heeft onze community gezamenlijk miljoenen uren doorgebracht op onze servers. Het succes spreekt voor zich!

 

Voor TruckersMP is de verjaardag altijd een speciale tijd van het jaar. Het herinnert ons hoe mooi onze community is en wat we allemaal al samen bereikt hebben. Om die reden is het belangrijk om samen te komen en deze tijd te vieren.

 

Laat je steun zien door #TMP6 in jouw spelerstag te dragen!

 

Dat gezegd hebbende, we zijn verheugd om aan te kondigen wat er allemaal op de planning staat voor vandaag en de komende dagen...

 


 

Vrijdag 1 mei 2020

 

B9aNtby.png

 

Om de festiviteiten af te trappen beginnen we aankomende vrijdag met een exclusief evenement wat nog niet eerder is gedaan binnen onze community!

 

Samen met onze partners van TruckersFM zullen we een 6-uur durend festival organiseren!

 

In Las Vegas, Nevada zal er een groot festivalveld te vinden zijn met een spectaculair podium, vele decoraties, een strip om te dragracen, en het belangrijkste - geweldige muziek dat live uitgezonden wordt vanuit de TruckersFM studio. Het enige wat jij alleen nog zelf moet regelen zijn hapjes en drankjes! Kom dus gezellig naar het festival om dit feest te vieren met de community, onze staff en de muziek van TruckersFM.

 

En dat is niet alles. Naast het festival zullen we ook competities, weggeefacties, shoutouts en zelfs interview met de ontwikkelaars en de managementleden van TruckersMP organiseren!

 

De route naar het festivalveld zal duidelijk te vinden zijn in Las Vegas. Een trailer is niet benodigd en zowel vrachtwagens als auto's zijn welkom.

 

Het festival zal open zijn op vrijdag 1 mei tussen 17:00 en 23:00 UTC.

 

Alternatieve tijdzones: https://notime.zone/M6-WSqLxkoJ3G 

Server: TMP6 Festival

 


 

Zaterdag 2 mei 2020

 

Uzvfocf.png

 

Op de tweede dag zullen we een tocht door Europa maken. We zullen hiervoor beginnen in de voor onze community welbekende stad Calais en volgen vanaf daar een route die leidt naar de thuisbasis van SCS Software: Praag.

 

x70zBGo.png

 

Vertreklocatie: Haven en stad, Calais, Frankrijk
Vertrektijd: 17:00 UTC
Bestemming: Steengroeve, Praag, Tsjechië
Verwachte tijdsduur: 2 uur
Alternatieve tijdzones: https://notime.zone/M6-WSqLxkoJ3G 
Server: TMP6 Convoy
Regels tijdens het konvooi: klik hier

 


 

Zondag 3 mei 2020

 

F66jn1S.png

 

Voor de derde dag zullen we terugkeren naar Las Vegas en volgen vanaf daar een route door Nevada en Californië. We zullen onder andere via Highway 1 rijden, wat adembenemende uitzichten op de kust oplevert.

 

5yMoDMg.png

 

Vertreklocatie: Las Vegas, Nevada
Vertrektijd: 17:00 UTC
Bestemming: Sacramento, Californië
Verwachte tijdsduur: 2 uur
Alternatieve tijdzones: https://notime.zone/M6-WSqLxkoJ3G 
Server: TMP6 Convoy
Regels tijdens het konvooi: klik hier

 


 

TMP6 Freeroam

 

4IK9Inj.png

 

Naast al deze festiviteiten hebben we ook iets speciaals. Net als vorig jaar zal de exclusieve 'freeroam' server haar terugkeer maken.

 

Als je hier vorig jaar ook was om de vijfde verjaardag te vieren kun je je misschien nog herinneren dat we dit vorig jaar voor de eerste keer hadden gedaan. Aangezien het zo'n groot succes was en omdat we jullie allemaal zo dankbaar zijn voor de steun, zullen we de server heropenen.

 

Wat er is zo speciaal aan deze server? Op de TMP6 Freeroam server hebben spelers toegang tot de staff-exclusieve politieauto en kan men plezier maken zonder dat zij zich druk hoeven te maken over de regels. Er zullen op de server geen verkeersregels gehandhaafd worden en de zogenoemde collisions staan AAN.

 

De server zal beschikbaar zijn voor Euro Truck Simulator 2 tussen maandag 4 mei en vrijdag 15 mei.

 

Klik hier voor de TMP6 Freeroam server regels!

 

Bedankt voor het spelen! ❤️

 

-TruckersMP Team

--> Dit is een vertaling. Lees hier de oorspronkelijke versie van dit bericht op de homepage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...