Jump to content
Sign in to follow this  
Jeronimο

Vaak voorgestelde suggesties

Recommended Posts

Hier is een lijst van zaken waarvoor anderen eerder een suggestie hebben ingediend en die gepland staan ofwel afgewezen zijn.

 

32-bit ondersteuning:
Dit zal niet gebeuren aangezien 32-bit account minder dan 8% van de gehele Steam user base inhouden en het onderhouden van een derde platform dat op termijn zal verdwijnen is niet erg logisch. In plaats van dit voor te stellen of doneren voor dergelijke support, raden we het sterk aan om een computer aan te schaffen die in staat is om 64-bit te ondersteunen (hoewel een hoop computer die na 2005 verkocht werden 64-bit ondersteunen, heb je ook een besturingssysteem nodig dat 64-bit ondersteunt).

 

Linux ondersteuning:
Dit staat enigszins gepland, maar daadwerkelijke ondersteuning wordt niet snel verwacht. Aangezien SCS Software regelmatig updates doorvoert in het spel is het op dit moment niet mogelijk om verschillende versies van de mod te onderhouden.

 

OSX ondersteuning:
Zie bovenstaande onder "Linux ondersteuning".

 

Voeg een mod toe:
Over het algemeen bieden wij geen ondersteuning voor mods van derden. Dit doen wij niet omdat mods problemen kunnen veroorzaken, zowel in de map alsook voor voertuigen zelf. Dit kun je vergelijken met problemen dat save editing soms ook met zich meebrengt (objecten in plaatsen waar die oorspronkelijk niet voor bestemd zijn).

 

Iedere modificatie die wij toevoegen zorgt ervoor dat het proces van het updaten van de TruckersMP client na een update van SCS Software langer zal duren. Aangezien wij het spel na een update zo snel mogelijk weer compatibel willen maken houden we de modificatie het liefst zo zuiver mogelijk.

 

Lees hier het oorspronkelijke antwoord met een voorbeeld over de ondersteuning van de winter mod.

 

Meer slots op de server:
We horen regelmatig dat mensen meer slots op de server willen, wat zou inhouden dat er meer spelers tegelijkertijd op één server kunnen spelen. Dit is iets wat iedereen wil, ook wij. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien het verhogen van de spelerslimiet niet enkel een kwestie van een nummer is. Om een aantal zaken te noemen: je hebt bepaalde serverspecificaties nodig, zulke servers kosten geld en je moet ervoor zorgen dat de lag en de ping van iedere individuele speler op de server zo laag mogelijk is. Op het moment dat we de serverlimiet kunnen verhogen dan zullen we dat ook doen.

 

Meer functies op de VTC pagina:
Er worden continu nieuwe functies aan de VTC pagina toegevoegd zodat VTC's zich kunnen presenteren. Als je een idee hebt voor een specifieke functie, dan kun je die voorstellen in onze suggesties op het forum.

 

Verander de snelheidslimiet naar [..] / Zet de snelheidslimiet uit:
De snelheidslimiet is op het moment van schrijven van dit bericht 110 km/u op onze Simulation servers. In het dagelijks leven mogen vrachtwagens in geen enkel Europees land harder rijden dan 105 km/u. We hebben geen plannen om deze limiet binnen afzienbare tijd te veranderen. Als je wilt rijden zonder snelheidslimiet dan kun je rijden op onze Arcade servers. Een meer gedetailleerde uitleg omtrent deze zaak vind je hier.

 

Voeg een server toe voor de regio [..]:
Als jij kunt aantonen dat het nodig is om een server aan te bieden voor een specifieke regio, dan zullen we daarover nadenken. Als je dat niet kunt aantonen, dan is het antwoord standaard nee.

 

Combineer alle servers tot één grote server:
Dit is een uitdagend idee en dit is iets wat velen wellicht willen zien, maar aangezien de latentie (vertraging van dataoverdracht) varieert over de wereld zal het ongelofelijk lastig zijn om dit zonder problemen voor elkaar te krijgen. Om een (enigszins) goede connectie te garanderen hebben we servers op plekken waar het grootste deel van onze community zich bevindt.

 

Privé servers:
Nee, we zullen geen privé servers aanbieden. Het idee achter onze modificatie is MMO en om mensen met elkaar te laten trucken.

 

Voeg skins toe voor VTC's:
Het is een leuk idee, maar het zou ook betekenen dat de download voor de modificatie erg groot zou worden als we voor iedere VTC skins zouden toevoegen. Ook het proces van testen en het onderhouden van skins zou moeilijkheden kunnen opleveren.

 

Maak het mogelijk om iedereen in een politieauto te laten rondrijden:
Nee, de politieauto is exclusief voor onze staff.

 

Sorteer de ID's in het Tab menu:
Dit is technisch mogelijk en staat op de lijst om doorgevoerd te worden, maar het is op dit moment geen prioriteit.

 

Laat spelers de toetsen in het spel herstructureren:
Dit is mogelijk, maar het zou veel tijd in beslag nemen en we moeten rekening houden met het feit dat een toets niet voor twee dingen tegelijk gebruikt kan worden. Als een spelers bijvoorbeeld de toets om de chat te openen aanpast, dan zou ons systeem dat moeten detecteren en alsnog de chat moeten openen terwijl het een andere toets is dan standaard in ons systeem herkent wordt.

 

Verander het report systeem:
Er staan op dit moment veranderingen gepland, maar we kunnen daar in dit stadium geen verdere uitspraken over doen.

 

In aanvulling op bovenstaande zaken, de volgende ideeen zijn al eerder aangevraagd of gesuggereerd:

 • Real life tijd naast het Tab menu
 • Mogelijkheid om te scrollen in de in-game chat
 • Voeg chatkanalen toe voor VTC's
 • Mogelijkheid om op namen te klikken voor in-game reports
 • Random events synchroniseren
 • Regen synchroniseren
 • Mogelijkheid om te zien of iemand je gerapporteerd heeft en wanneer
 • Een knop om opnieuw verbinding te maken of om te veranderen van server zonder het spel opnieuw op te hoeven starten
 • Nieuwe auto's toevoegen voor iedereen/staff
 • Mogelijkheid om je eigen radio toe te voegen
 • Mogelijkheid om Game Moderators uit te nodigen voor een evenement
 • Privé servers aanmaken
 • AI traffic toevoegen aan servers
 • VR support
 • Special Transport DLC aan multiplayer toevoegen

 

Je bent vrij om suggesties in te dienen, maar check eerst dit topic of jouw idee hier tussen staat. Als het er inderdaad tussen staat, laat jouw suggestie dan alsjeblieft achterwege aangezien dubbele suggesties hoogstwaarschijnlijk toch afgewezen worden.

 

Voor meer algemene informatie omtrent het indienen van een suggestie raad ik je aan om dit topic te lezen:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...