Perfidnyy Posted April 19, 2020 Report Posted April 19, 2020 Czesc, wiec tak zainstalowalem sobie Promods, i wszystko ladnie smiga, ale problem jest z Dodatkiem Izrael Syria, gdy wczytuje se z autosave to dlugo sie wczytuje, po czym w koncu odpala sie pasek laduje sie do 20 30 % max na oko, i wywala mnie z serwera i pisze, ze byl crash i tak czy nie. Pytanie do Was takie co zrobic.. bo bez tego dodatku normlnie sie wszystko mi wczytuje w czym tkwi problem
JJay Posted June 9, 2020 Report Posted June 9, 2020 Witam @Perfidnyy, Jeśli tego nie zrobiłeś zapoznaj się z tym wątkiem: Również polecam zapoznać się z tym artykułem: https://truckersmp.com/knowledge-base/article/778 Nie sugeruj się zdjęciem zamieszczonym wyżej w powyższym artykule. Powyższy artykuł powinien rozwiązać Twój dotychczasowy problem. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
BoSsik2 Posted June 20, 2020 Report Posted June 20, 2020 Witaj @Perfidnyy Czy problem dalej występuje ? Kind Regards. BoSsik2 How to appeal a ban | Ban Appeal | How to report a user | Report player Help (support system) | Rules | Complaints/feedback | Apply for staff
Linciano Posted June 30, 2020 Report Posted June 30, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek napisz do mnie prywatna wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych
Linciano Posted July 25, 2020 Report Posted July 25, 2020 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych
Recommended Posts