Jump to content
  • 0
AZERBAIJAN_BAKU

Connection problem on Simulation 1 server

Question

Hi, once i join to Simulation1 server, game connection has been broken and it tells we will automaticly reconnect you. And game crashes. Please help me. I have not problem on Simulation2 server. Once i join to simulation1 server it crash game. I do not use any beta version of ets2. So, please help me. I tired reinstall game but not worked. My internet connection is good. I tested it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello there!
 

Has your problem been solved with the above solution suggestions?

Your confirmation of the status of your issue helps us keep the forum always organized!

I await your return!

Kind Regards
Sabbi [GER]
TruckersMP Support

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello there, :) 


Your topic has been inactive for 3 days since the last reply.
Because of inactivity, I will have to move this topic to Inactive Topics.


If you have any further queries, feel free to DM me or another Support Team member and we will open this topic as per your request.


Thanks to all participation.


Sincerely,
Beenz.
TruckersMP - Support  


//Locked and Moved to Inactive

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello there,

 

I am going to move this topic to the Unsolved Section because it has been inactive again for a week.

Do not hesitate to contact us again by creating another topic or a support ticket!

Best Regards,
Rico
Support 

 

//Moved to Unsolved

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...