Jump to content
Sign in to follow this  
Jeronimeau

Paaseierzoektocht 2020

Recommended Posts

Attentie truckers!

 

We hebben een urgente opdracht ontvangen van EuroGoodies.

 

We hebben jullie hulp nodig! Tijdens een van onze leveringen van paaseieren aan het Verenigd Koninkrijk zijn er zes eieren verdwenen. Kun jij ons helpen om ze terug te vinden?

 

Om hen hierbij te helpen nodigen we iedereen uit om dit weekend de eieren te zoeken. Als je geïnteresseerd bent, lees dan verder.

 

We zitten misschien thuis vast, maar dat betekent niet dat we niet kunnen genieten van paaseieren zoeken! #TruckAtHome

 

1En1APv.png

 

Je bent uitnodigd om mee te zoeken op Zondag 12 april 2020 van 16:00 tot 20:00 UTC (18:00 tot 22:00 Nederlandse tijd), waarbij we het Verenigd Koninkrijk grondig zullen doorzoeken om de zes verloren eieren te vinden!

 

Voor de snelste zoekers zullen er een paar mooie prijzen klaar staan en ook zal iedereen die het evenement volbrengt een profielbadge ontvangen.

 

Alternatieve tijdzones: https://notime.zone/M4E6Fbu3d16GD 

 


 

Hoe doe je mee

 

Er zijn zes eieren verstopt in het Verenigd Koninkrijk. De voornaamste opdracht is om de eieren te vinden voordat anderen dat doen. Als je in de top drie van de snelste vinders staat zul je een speciale prijs winnen.

 

De eieren worden vertegenwoordigd door ons staff team. Een stafflid dat bijvoorbeeld zich voordoet als het gele ei zal een gele tag hebben met 'Yellow Egg'. Ze zullen niet verschijnen op de PlayerView lijst, dus de enige manier waarop je ze gaat vinden is via de minimap of je ogen.

 

Zo gaat het evenement in z'n werking:

 

1) Log in op de Easter Egg Hunt 2020 server voor Euro Truck Simulator 2 en maak je klaar voor de start om 16:00 UTC. Botsingen met andere spelers zullen uitgeschakeld worden op de hele server.

2) Verzamel met alle andere zoekers in Londen. Het maakt niet uit waar je parkeert. Laat je trailers achter in de garage; je zult geen trailer nodig hebben.

3) Je hebt vier uur, van 16:00 tot 20:00 UTC, om de eieren te vinden. Ze kunnen overal in het Verenigd Koninkrijk verstopt zijn en je mag zelf bepalen welke route je neemt. Het reizen tussen garages is toegestaan.

4) Als je een ei hebt gevonden, zet dan je PlayerView AAN door op de TAB toets te drukken. Neem een screenshot met F12 zodat je bewijs hebt dat je het ei hebt gevonden.

5) Als je alle zes eieren gevonden hebt kun je je screenshots inleveren via ons inleverformulier. Verdere instructies volgen in het formulier op zondag.

Inleverformulier: https://forms.gle/M86UsBs3Q4Rsjs236 

 


 

Locaties van de paaseieren zoekactie 2020

 

sAzdpJT.png 

 


 

Prijzen

 

Voor jullie inzet zullen we de top drie snelste vinders belonen:

 

Winnaar (degene die het eerst alle eieren gevonden heeft en het inleverformulier invult) - £25 Steam Gift Card

Tweede plek - £14 Steam Gift Card

Derde plek - £10 Steam Gift Card

 

Digitale gift cards zullen automatisch omgezet worden naar jouw wisselkoers. De winnaars zullen na het evenement bekend worden gemaakt.

 

In aanvulling hierop, alle deelnemers die alle eieren vinden en een geldig inleverformulier indienen voordat het evenement eindigt zullen een speciale profielbadge ontvangen!

 

Profielbadges zijn zeer exclusief en een mooie manier waarop je je skills en deelname kunt laten zien aan de rest van de community. Mis het niet!

 


 

Hints

 

Het Verenigd Koninkrijk heeft veel wegen en steden, dus het is waarschijnlijk lastig om alle eieren snel te vinden. Vrees niet, we zullen jullie helpen!

 

Gedurende het evenement zullen we iedere 30 minuten een hint voor de locaties geven. Raadpleeg hiervoor het officiële forumtopic (dit topic wordt niet geüpdatet).

 

  • Geel ei hint: zichtbaar vanaf 16;30 UTC
  • Groen ei hint: zichtbaar vanaf 17:00 UTC
  • Oranje ei hint: zichtbaar vanaf 17:30 UTC
  • Blauw ei hint: zichtbaar vanaf 18:00 UTC
  • Rood ei hint: zichtbaar vanaf 18:30 UTC
  • Paars ei hint: zichtbaar vanaf 19:00 UTC

 

We hopen dat jullie veel plezier zullen beleven tijdens het zoeken naar de paaseieren. Voel je vrij om een reactie achter te laten in ons officiële forumtopic.

 

Veel succes!

 

-TruckersMP Team

--> Lees dit nieuws op de homepage

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...