Jump to content
Sign in to follow this  
Jeronimeau

Lente in TruckersMP

Recommended Posts

Hallo truckers!

 

Zoals jullie misschien al ervaren hebben tijdens de winterperiode hadden we de Grimes Winter Weather Mod op TruckersMP ondersteunt. Het is nu lente en we hebben besloten dat we ook de Grimes Spring Weather Mod gaan ondersteunen. Deze mod is enkel beschikbaar voor Euro Truck Simulator 2.

 

Om de mod te gebruiken op onze servers moet je een aantal stappen doorlopen. Deze stappen zijn identiek als de stappen die je moest doorlopen om de winter mod te installeren.

 

Je kunt alle informatie omtrent het installeren van deze modificatie vinden in ons Knowledge Base artikel: hoe installeer je de Lente Mod?

 


 

Net als de voorgaande edities is de lente modificatie optioneel en dus geen vereiste om te spelen op onze servers. Er zijn ook twee add-ons die we zullen ondersteunen: de darker night skies en de default HDR. De modificatie is ook geschikt voor ProMods, dus het kan ook op die server gebruikt worden.

 

In aanvulling hierop, aangezien we nu overgaan van de koude winter naar de warme lente zullen we de ondersteuning voor de winter weather mod beëindigen. We hopen velen van jullie te zien op de wegen!

 

Namens het hele TruckersMP Team wensen we jullie allemaal het beste tijdens deze lente!

 

--> Lees dit nieuws op de homepage

  • Love it! 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...