cherry4321 Posted March 20, 2020 Report Posted March 20, 2020 Witam. Mam może i głupie pytanie ale wolę sie spytać. 2 lata wstecz formatowalem pc. Miałem dobrze ogarnięty profil ze wszystkim itp. Jest opcja aby go odzyskac czy profil byl zapisywany w plikach lokalnych tylko ?
cherry4321 Posted March 20, 2020 Author Report Posted March 20, 2020 Czyli nie ma mozliwosci na odzyskanie ?
H4RD1 Posted March 20, 2020 Report Posted March 20, 2020 Czy możesz podać mi więcej informacji .......... abym mógł Ci pomóc lepiej?
cherry4321 Posted March 20, 2020 Author Report Posted March 20, 2020 Chodzi mi o profile w grze. w listopadzie 2017 roku mialem konto z profilem w grze na ktorym mialem wszystkie miasta odkryte, ciezarowki itp. Wtedy postanowilem sformatowac komputer. Wszystko zostało usunięte. Dzisiaj pobrałem ponownie ETS2 ale zobaczyłem ze nie mam swojego starego profilu chyba z 30 lvl jak dobrze pamietam... ale musze grac od nowa Chciałbym sie dowiedzieć czy gdzies ten moj profil jest zapisany i mogę go odzyskac ?
J a n e k Posted March 20, 2020 Report Posted March 20, 2020 24 minutes ago, cherry4321 said: Chodzi mi o profile w grze. w listopadzie 2017 roku mialem konto z profilem w grze na ktorym mialem wszystkie miasta odkryte, ciezarowki itp. Wtedy postanowilem sformatowac komputer. Wszystko zostało usunięte. Dzisiaj pobrałem ponownie ETS2 ale zobaczyłem ze nie mam swojego starego profilu chyba z 30 lvl jak dobrze pamietam... ale musze grac od nowa Chciałbym sie dowiedzieć czy gdzies ten moj profil jest zapisany i mogę go odzyskac ? Witaj @cherry4321, Jeżeli masz wszystkie DLC do ETS'a mogę ci podesłać mój profil z ETS'a lub po prostu zacząć grę od nowa
BoSsik2 Posted April 8, 2020 Report Posted April 8, 2020 Witaj W związku z tym, że ten temat jest nieaktywny od dwóch tygodni , przenoszę go do sekcji nieaktywnych tematów. Jeżeli nadal potrzebujesz pomocy, napisz mi prywatną wiadomość na forum z prośbą o przywrócenie tematu lub skontaktuj się z nami za pomocą Systemu support. Z poważaniem, BoSsik2 TruckersMP Translation Manager // Zamykam i przenoszę do Nieaktywnych Tematów Kind Regards. BoSsik2 How to appeal a ban | Ban Appeal | How to report a user | Report player Help (support system) | Rules | Complaints/feedback | Apply for staff
BoSsik2 Posted April 15, 2020 Report Posted April 15, 2020 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych Kind Regards. BoSsik2 How to appeal a ban | Ban Appeal | How to report a user | Report player Help (support system) | Rules | Complaints/feedback | Apply for staff
Recommended Posts