Jump to content

Project Update: Save Editing


Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Soms zijn grote veranderingen nodig in het TruckersMP project. Er zijn situaties waarbij ik, de Project Manager (samen met de Project Coördinator(s)), moet ingrijpen als dat nodig is. Dit is ook nodig als er voorgaande veranderingen terug gedraaid moeten worden, bijvoorbeeld na het evalueren van meningen die in de community leven.

 

Tot op heden is het nog niet eerder voorgekomen dat wij moesten ingrijpen, of het werd in ieder geval niet publiekelijk verkondigd.

 

Onlangs werden de regels omtrent save editing verscherpt en de mogelijkheden werden ernstig ingeperkt. Dit heeft een groot aantal negatieve reacties opgeleverd en dit heeft geresulteerd in de gedachte dat we de community te sterk beperken in hun vrijheid. In dat kader is besloten om de save editing regels te verwijderen en er enkel één regel voor in de plaats te laten komen. Dit is besloten na een recente meeting tussen het game management en de andere managers binnen het TruckersMP team. Deze grote verandering is ook uitgevoerd om onze game moderation staff te ontlasten; er werd teveel tijd besteed aan zaken die in feite geen problemen veroorzaken in het spel. Door deze veranderingen zullen zij zich meer kunnen focussen op verkeersovertredingen. Bovendien zorgden de regels voor grote verwarring voor veel spelers, terwijl het bevorderlijk is om duidelijke regels te hebben die iedereen kan begrijpen.

 

Het is vanaf heden weer toegestaan om te save editen op een manier die jij wil, mits dat geen problemen veroorzaakt voor andere spelers. De nieuwe regel is:

 

§3 Save Editing

Het veroorzaken van extreme lag of game crashes door save editing is niet toegestaan. Extreme lag zal niet ontstaan door het dupliceren van onderdelen, tenzij het om een excessieve hoeveelheid gaat. Het is toegestaan om een (zeer) lange trailercombinatie te save editen, maar als je er niet veilig mee om kunt gaan en de trailers niet onder controle hebt, dan is het mogelijk dat je verbannen wordt vanwege roekeloos rijgedrag of blokkeren en dat je aanbevolen wordt om de combinatie of mod te verwijderen.

 

Ik hoop dat dit een hoop mensen, die gebruik maken van save editing, blij zal maken. Helaas kunnen we niet iedereen tevreden maken. Mensen die bijvoorbeeld tegen save editen zijn zullen dit waarschijnlijk niet zo'n leuke update vinden. We hebben echter ook voor die mensen goed nieuws. Ergens ver in de toekomst (we kunnen helaas nog geen indicatie geven wanneer dit zal plaatsvinden) zal het voor mensen met trucks die save edited zijn niet meer mogelijk zijn om te rijden op bepaalde servers, omdat de infrastructuur van de servers tegen die tijd zal veranderen.

 

Naast dit nieuws zijn er ook een aantal andere regels geüpdatet. Je kunt die hier lezen (of hier voor de Nederlandse vertaling ervan).

 

Met vriendelijke groet,
Smoky
Project Manager

 

--> Lees dit nieuws op de homepage

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...