Jump to content

Hivatalos Események Ideiglenes Szabályzata


Recommended Posts

truckersmp-log.png

 

Kedves játékosok,

 

Amíg a TruckersMP hivatalos szabályzata a mérvadó a rendezvények alatt is, addig vannak egyedi, speciális szabályok. Ezeket a hivatalos TruckersMP eseményei alatt mindenképp tartsd be!

 

  • Előzés - A konvoj megelőzése nem megengedett. Elsőre a büntetésed egy kick, míg másodikra már ban is lehet, szituációtól függően.

 

  • Autók - Bármilyen TruckersMP által szervezett konvojon tilos autót használni, ezt csak a staffok tehetik meg, ezen belül is a Game Moderator-ök és az Event csapat.
    • Ha azon kapnak, hogy autót használsz, ki lehetsz kickelve a szerverről. Ha ezt többször megteszed, abban az esetben az esemény időtartamáig tartó ban sem kizárt.

 

  • Gondatlan Vezetés - Mindig távolségot kell tarts az előtted haladótól, hogy biztosan meg tudj állni, ha történik valami. Vannak Game Moderator-ök, akik figyelik a játékosokat az események alatt, biztosítva azt, hogy minden résztvevő megfelelően vezet.

 

  • Szabad Vezetés - Nem szabad egy event szerveren nem a kijelölt útvonalon vezetni. A konvojban részt kell vegyél, vagy annak a környékén kell tartózkodj. Ha ezeknek a szabályoknak nem teszel eleget, a következmény kick lesz.

 

  • Convoj Control - Mindig követned kell a convoj kontroll utasításait, amit az Event csapat biztosít. Ők pont azért vannak ott, hogy mindenkit a jó irányba tereljenek a konvojon, és bejelentsék a közelgő forgalmi teendőket, például kanyarokat. Az Event csapatot felismerheted sötétkék nevükről. Általában Skodát, vagy az Escort Van nevű járművet használják. Az utasításaik be nem tartásáért kickelve lehetsz az event szerverről.

 

  • Pótkocsik - Ha nem volt különleges szabály erre vonatkozóan bejelentve, pótkocsi használata kötelező. Ha a pótkocsid túl nehéz, és hézagokat okozol ezzel a konvojban, félre kell állnod, vagy el kell teleportálnod magad a szervizbe. Kérlek, vess egy pillantást a §3.4 - Pótkocsi kombinációk nevű szabálypontra.

 

  • Közlekedési Táblák - A konvojnak mindig prioritása van a közlekedési táblák felett. A konvoj résztvevőinek nem kell megállnia a piros lámpánál, vagy csomópontoknál elkanyarodni.

 

Az event szerver csak az esemény ideje alatt elérhető, ez nem egy állandó szerver.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...