Jump to content

Update van het VTC systeem #2


Recommended Posts

Hallo VTC leiders,

 

Vandaag kondigen we trots aan dat er een paar wijzigingen aan ons VTC systeem zullen plaatsvinden. Onder andere dankzij de feedback die we van jullie hebben ontvangen zullen er nieuwe features geïntroduceerd worden en ook zal al reeds bestaande inhoud geüpdatet worden.

 

Introductie van het validatie systeem:

 

In ons VTC systeem hadden we voorheen enkel een Verificatie status. Vanwege de hoge eisen om die status te verdienen komen enkel een paar VTC's ervoor in aanmerking. Voor VTC's die ook een bijdrage leveren aan onze community maar nog niet in aanmerking komen voor verificatie introduceren we nu een nieuwe status: validatie.

 

Wat betekent deze rang voor mijn VTC?

 

Met deze rang krijgt je VTC toegang tot enkele exclusieve features. Dit is vergelijkbaar, maar niet één op één hetzelfde, met de verificatie status.

 

Validatie is een lagere status, maar is ervoor bedoeld om VTC's zichtbaarder te maken voor de community. Niet iedere VTC komt in aanmerking voor verificatie, maar dat betekent niet dat zij geen aandacht verdienen. Met deze status hopen we dat zij de erkenning krijgen die zij verdienen.

 

Wat zijn de vereisten om gevalideerd te worden?

 

Om gevalideerd te worden moet jouw VTC pagina aan de volgende vereisten voldoen:

 

 • Minstens 10 leden;
 • Minstens 5 nieuwsberichten, waarvan één niet ouder mag zijn dan 1 maand;
 • Een professioneel ogende VTC pagina met gepaste inhoud in alle secties (regels, vereisten, informatie, logo en slogan);
 • Een werkende en professionele website waarop te lezen is wat de VTC doet en een contactpagina met een link naar de Discord, TeamSpeak of Slack van de VTC. Je kunt ook andere communicatieprogramma's gebruiken, maar je pagina moet minstens één van de hiervoor genoemde programma's bevatten.

 

Wat zijn de verdiensten als mijn VTC gevalideerd wordt?

 

 • Jouw VTC wordt prominent getoond wanneer iemand zoekt naar een VTC die jouw criteria bevat;
 • De VTC naam is goudkleurig op de VTC pagina en in de zoekfunctie;
 • VTC leider rol in onze officiële Discord.

 

Wat moet ik doen om mijn VTC gevalideerd te krijgen?

 

Dit proces is identiek hetzelfde als hoe men de verificatie status aan kan vragen. Je zal een feedback ticket moeten aanmaken onder de categorie "VTC". Eén van de Community Managers zal je aanvraag in behandeling nemen en oordelen of jouw VTC inderdaad in aanmerking komt voor de status. Meer informatie en details over dit proces kun je hier vinden. Zodra de nieuwe secties van het Knowledge Base artikel vertaald zijn naar het Nederlands zal je die hier kunnen lezen.

 

Wijzigingen aan de vereisten voor de verificatie status:

 

Onder andere op basis van community feedback zullen de vereisten voor de verificatie status enigszins gewijzigd worden. De wijzigingen kun je hier lezen:

 

 • Jouw VTC MOET minstens 20 nieuwsberichten op de VTC pagina hebben, waarvan 3 niet ouder mogen zijn dan 1 maand. Deze berichten mogen niet dezelfde inhoud bevatten. Bijvoorbeeld, je kunt niet enkel de informatie over je wekelijkse evenementen plaatsen, je moet ook ander nieuws plaatsen;
 • Jouw VTC MOET per maand minstens 1 privé en 1 publiekelijk evenement organiseren en een officieel evenement van TruckersMP bijwonen.

 

We hebben het aantal nieuwsberichten (dat niet ouder is dan 1 maand) verlaagd van 5 naar 3. Het is begrijpelijk dat sommige VTC's niet dingen te melden hadden die nieuwswaardig waren en dat zij daarom inhoudsloze dingen plaatsten om zo alsnog aan het benodigde aantal te komen om aan de voorwaarde te voldoen. Om die reden is het aantal nu verlaagd, maar dat betekent ook dat ieder nieuwsbericht unieke inhoud moet bevatten.

 

In aanvulling daarop is de voorwaarde aangaande evenementen aangepast. Voorheen was het zo dat iedere VTC per maand 1 privé en 1 publiekelijk evenement moest organiseren of bijwonen, waarbij men bij het publiekelijke evenement kon kiezen tussen het bijwonen van een officieel TruckersMP evenement of het bijwonen/organiseren van een community evenement. Het aspect van een keuze hebben tussen die twee is nu verwijderd en betekent dat je als VTC vanaf nu een officieel TruckersMP evenement moet bijwonen EN daarnaast ook zelf een publiekelijk evenement moet organiseren.

 

Wat vind jij?

 

Wil je feedback geven over deze veranderingen? Ga dan naar het feedback systeem en maak een ticket aan onder de categorie van Community Management. We waarderen de feedback van onze community zeer, dus als je wilt delen hoe je denkt over deze veranderingen of als je suggesties hebt voor verbeteringen dan is dat altijd welkom.

 

Vriendelijke groet,

TruckersMP Community Management

--> Bekijk dit nieuws op de homepage

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...