Jump to content

TruckersMP Rules [Hungarian] | TruckersMP Szabályzat (29.11.2020)


Patriktanki

Recommended Posts

OUTDATED

Please refer to this article: https://truckersmp.com/kb/1154

truckersmp-logo.png

 

Tartalomjegyzék

 

§1 - Szerveroldali szabályok

§2 - Játékon belüli szabályok

§3 - Save Editing-re vonatkozó szabályok

§4 - Fórum szabályzat

§5 - Fontos és egyéb információk

 

  

 

Utolsó változtatások

 • 2021/01/22 - Frissített adatvédelmi irányelvek. A változtatások elérhetőek az adatvédelmi irányelvek alján. §4.2, §4.3, §4.4 frissítve

 • 2021/01/11 - §2.9 frissítve
 • 2020/12/30 - Frissített adatvédelmi irányelvek. A változtatások elérhetőek az adatvédelmi irányelvek alján.
 • 2020/11/29 - §1.1, §1.4, §2, §2.8, §2.9, §3, §5.3 frissítve + teljes §4-es pont frissítve
 • 2020/08/30 - Frissített adatvédelmi irányelvek
 • 2020/08/05 - §1.4, §1.5, §2, §2.5, §5.1, §5.7 frissítve
 • 2020/06/16 - "3.3.1 TruckersFM" hozzáadva az adatvédelmi irányelvekhez
 • 2020/05/08 - §1.1, §1.4, §3, §5.1 frissítve
 • 2020/04/19 - §5.2 frissítve
 • 2020/03/20 - §4.10 hozzáadva, §2.1, §5.1 frissítve
 • 2020/03/16 - §1.4, §2.5, §2.6, §2.8, §2.9, §5.1, §5.3, §5.7 frissítve. Eltávolítva az összes save editing-re vonatkozó szabály, csak egy darab §3 van helyette.
 • 2020/02/08 - §1.4, §2.3, §2.5, §2.7, §2.8, §3.1, §3.4, §3.5 és §5.1 frissítve. A §3.6-os pont egy lett a §3.5-tel, a §3.7-es és §3.8-as post egy lett a §3.4-gyel. A volt §3.9-es pont most a §3.7-es.

  

 

§1 - Szerveroldali szabályok

 

§1.1 - Felhasználói fiók és felszerelés

 

Te vagy a felelős fiókjaidért. Amikor a szabályok megszegésre kerülnek, a fiók kerül megbüntetésre attól függetlenül, ki játszott akkor éppen. Ezen kívül te vagy a felelős a felszerelésért, amivel játszol, beleértve többek között a nem biztonságosan használt és rosszul karban tartott billentyűzeteket, játék kontrollereket, egereket, kormányokat, vagy bármi hasonlót.

 

§1.2 - Kitiltás kikerülése

 

Ha létrehozol vagy használsz egy másik felhasználói fiókot, hogy tudj játszani amíg a másik fiókodon a kitiltás aktív, abban az esetben, ha bizonyítani lehet, hogy ezzel elkerülöd a kitiltást, a Game Managerek fenntartják a jogot, hogy bármiféle figyelmeztetés nélkül újra kitiltsanak. Az e-miatti kitiltás bizonyítékát szigorúan tilos nyilvánosságra hozni, mivel ez bizalmas szerveroldali információt tartalmaz.

 

§1.3 - Spamelés és visszaélés

 

Tilos a TruckersMP által létrehozott feljelentési vagy kommunikációra kitalált rendszereit nem megfelelő módon használni. Például spamelni, egy felhasználót többször feljelenteni ugyan azzal a bizonyítékkal és ezeket a rendszereket szándékosan nem megfelelően használni. Szabálysértésnek számít, ha a fórumon a közösségnek szánt posztok alatt vagy chatben olyan dolgokat vagy olyan keveset írsz, ami semmit nem tesz hozzá az adott beszélgetéshez/témához. Ez magába foglalhatja a játékon belüli chatet, a CB rádiót, a duda spamelését, továbbá a fórumot, a support ticketeket, a feedback ticketeket, a fellebbezéseket és a feljelentéseket is.

 

§1.4 - Felhasználók feljelentése

 

Bármiféle szabálysértés megvalósítása az alábbiak közül a report systemből való ideiglenes, vagy akár végleges kizárásodat eredményezheti.

 • A bizonyíték, amit mellékelsz, nem lehet 14 napnál régebbi.
 • Nem használhatsz olyan bizonyítékot, ami nem a tied.
 • A rendszer spamelése értelmetlen feljelentésekkel, továbbá a szabad kamera folyamatos használata a feljelentésekben.
 • A bizonyíték, amit mellékelsz rendelkezésre kell álljon a kitiltás időtartamáig, plusz 30 napig. A végleges kitiltás bizonyítékai nem távolíthatóak el.
 • A bizonyíték nem lehet vágott, retusált vagy elmosott. A videót csak és kizárólag időben vághatod meg.
 • Azon bizonyítékoknál, amik hosszabbak 5 percnél, kötelező megadni azt az időpontot a videóban, amikor a szabálysértés történt.
 • Ha a bizonyítékod inzultálást vagy offenzív jeleket tartalmaz a címben, leírásban vagy bárhol máshol, abban az esetben nem lesz elfogadva, plusz még ki is lehetsz tiltva a helyzet súlyosságától függően.
 • A feljelentés minden kitöltendő rubrikáját megfelelően kell kitöltened.
 • Azon szabálysértéseknek, amik a §2-es pont alatt vannak, rendelkezniük kell videós bizonyítékkal.
 • Ha a feljelenteni kívánt játékos a chatben inzultálást követett el, akkor a feljelentésedben a teljes chat látható kell legyen.
 • Ha valakit azért akarsz feljelenteni, mert egy bant kikerül azzal, hogy másik felhasználói fiókot hoz létre, ezt a feljelentésedben bizonyítanod kell, ha nem vagy biztos benne, ne küldj erről be feljelentést.
 • Tilos bármelyik admint megkérni arra, hogy a te feljelentésedet hamarabb nézze meg, mint másokét.
 • Ha egy weboldali feljelentés el lett utasítva, tilos ugyan azt a feljelentést újra beküldeni. Ha szerinted nem lett jogosan elutasítva, a Game Moderation Managementnél jelezheted a problémát, a feedback systemen keresztül.
 • TruckersMP staffot feljelenteni a feedback systemen keresztül lehetséges.
 • Néhány alap útmutatóért a feljelentéssel kapcsolatban vess egy pillantást erre a posztra.

 

§1.5 - Nem megfelelő szóhasználat, kommunikáció és saját magad másnak való kiadása bármilyen formában

 

Tilos másik felhasználót sértegetni. Értve ez alatt a rasszizmust, diszkriminációt, politikai nézetekről való, nem megfelelő szituációkról való beszélgetést.

 • A kisebb sértegetés, mint például az "idiot", vagy a "noob" általánosságban nincsenek büntetve, feltéve, ha nem komoly sértegetés vele a cél, mert ebben az esetben viszont igen.
 • A káromkodás még sértegetés nélkül sincs megengedve. Ha mégis káromkodsz, kirúghatnak, de akár ki is tilthatnak a szerverről az admin belátása szerint.
 • Másik felhasználó fenyegetése szigorúan tilos.

Tilos más felhasználónak, TruckersMP csapattagnak, politikai embernek, törvny végreható szervnek kiadnod magad. Továbbá a úgy viselkedni, mintha vezető, magasabb rendű lennél, továbbá úgy tenni, mintha egy olyan VTC-nek lennél a tagja, ami "verified" státuszú, miközben nem vagy a tagja, szigorúan tilos. Ez történhet vezetés közben, hang chaten, az avatárodban, a rendszámodban, a kamionod/autód tábláján, felhasználónevedben vagy a játékon belüli tagedben. Az avatárok, felhasználóneveknek és a játékon belüli tageknek megfelelőek kell lennie és nem tartalmazhatnak bármilyen formában is sértő dolgokat, értve az alatt az enyhe sértéseket is, továbbá nem ösztönözhetnek arra, hogy más a szabályokat megszegje. A neved csak alfanumerikus karaktereket tartalmazhat, ellenkező esetben egy TruckersMP staff bármiféle értesítés nélkül megváltoztathatja azt.

Továbbá tilos olyan linkeket megosztani, amik nem biztonságos webhelyekre vagy tartalmakra utalnak.

 • Bármilyen hivatkozás, ami drogokra vagy más illegális anyagokra, pornográf vagy szexuális tartalmakra, esetleg jogellenes ügyekre hivatkozik, tiltott. Ebbe beletartozik mindenféle ezzel kapcsolatos link, avatár, aláírás, játékon belüli tag, feltöltött kép, vagy írt tartalom.

Tilos megosztani személyes adatokat, ebbe beletartozik más felhasználók közösségi médiás oldalának megosztása is.

Szituációtól függően ebbe beletartoznak olyan szolgáltatások is, amiket saját a TruckersMP előrehaladása/segítsége miatt használunk.

 

§1.6 - Törvény és kalózkodás

 

 • Nincs megengedve semmilyen nemzetközi vagy nemzeti törvény megsértése, ami a TruckersMP-re is vonatkozik.
 • Nem vagy jogosult megosztani, feltölteni, vagy kalózkodásra használni szoftvert egyik platformunkon sem.

 

§1.7 - Backseat Moderating

 

Az egyik feladata moderátorainknak, hogy felkeressék és azonosítsák a szabályellenes cselekményeket platformjainkon, miközben a közösséget moderálja. Ne vedd saját kezedbe az irányítást, az ilyet "Backseat Moderating"-nek hívjuk. Ha látsz valakit/valamit, aki/ami a szabályokat sérti, jelentsd a posztot, bejegyzést vagy a felhasználót a megfelelő rendszeren keresztül.

 

§1.8 - Ösztönzés

 

Szigorúan tilos arra használni platformjainkat, hogy olyan tartalmakat tegyél rajta közzé, ami ösztönzi, támogatja, vagy esetleg hozzásegíti a többi felhasználót ahhoz, hogy megsértsék a TruckersMP szabályzatát.

 

§1.9 - Kétértelműség

 

Ha valamilyen okból valamelyik része a szabályzatnak kétértelmű, vagy olyan, mint például "értelmezés szerint", a büntetések a TruckersMP vezetőségének döntése szerint lesznek kiosztva. Bármilyen szabálybeli kétértelműség a TruckersMP oldalát képviseli, nem a játékosokét. A kiskapuk ugyanígy vannak kezelve, ezek kihasználása ugyanúgy büntetve van, mint az a szabály, amit megsértettél, amiben a kiskapu van - ha észreveszel kiskapukat a szabályzatban, ne használd ki őket, hanem jelentsd a vezetőségnek!

  

 

§2 - Játékon belüli szabályok

 

A csillaggal (*) megjelölt szabályokat az Arcade szervereken, amiknek a nevében ‘Arc’ vagy’Arcade’ van, nem kell betartani. A forgalmi szabályokat és a közlekedési táblákat követni kell. Ez azt jelenti, hogy az európai szabályzatot kell követned ETS2-ben, és az amerikait ATS-ben. Ha nem így teszel, az büntetést vonhat maga után. A közlekedési lámpákat és a stop táblákat abban az esetben figyelmen kívül hagyhatod, ha ezzel más játékost nem veszélyeztetsz. Hasonlóan van ez az előzéssel is, más játékost karambolt okozható veszélybe nem sodorhatsz. A gyorshajtás megengedett ugyan, azonban nem ajánlott, mivel ez könnyedén balesetekhez vezethet, amit figyelembe veszünk a büntetések kiosztásánál. Ha elsőbbséged van, vagy ha egy másik játékos megszegi a szabályokat, minden tőled telhetőt kötelező megtenned, hogy az ütközést elkerüld. Más játékosok ütközést okozó csapdába csalása nincsen tolerálva, továbbá ez a cselekedet büntetendő.

 

§2.1 - Hackelés/Bug/Feature kihasználás - VÉGLEGES KITILTÁS

 

Bármiféle olyan eszközt használni, ami a játékmenetet megváltoztatja, mint például a játékon belüli konzol, trainer vagy cheat engine, hogy a sebességlimitet átlépd, járműveddel ugrálj/repülj, vagy no collision hacket (NCZ) használj, vagy bármiféle egyebet, nem megengedett. Ide számít továbbá az olyasféle save edit, amely megkerült a szerveroldali automatikus kickelést. A ghost mode vagy egyéb feature-ök nem megfelelő használata abból a célból, hogy másoknak kárt okozz, szintén tiltott.

 

§2.2 - Ütközés*

 

Tilos más játékossal ütközni akár direkt, akár azért, mert a járműved felett az irányítást elvesztetted. Továbbá ebbe bele tartozik, ha úgy akarsz egy másik játékossal ütközni, hogy hirtelen bemész elé.

 

§2.3 - Feltartás*

 

Tilos a többi játékosnak az útját akadályoznod, feljárókat vagy egyéb behajtási pontokat blokkolnod. Ha elakadtál úgy, hogy a többi játékos útjában vagy, és nem teleportálod magad a szervízbe (F7 + Enter), az büntetést vonhat maga után.

 

§2.4 - Rossz oldalon való vezetés / Nem megfelelő előzés*

 

Tilos az út nem megfelelő oldalán vezetni. Másik játékost akár jó, akár rossz oldalról (például a fűről) nem előzhetsz meg, ha az adott területen alacsony FPS szám és/vagy sok játékos van, illetve, ha az előzésed balesetet eredményez. Ez a szabály magába foglalja az előzést bármilyen egy-egy sávos úton, ahol dugó van. A sok játékos alatt 25+ játékos van értve.

 

§2.5 - Felelőtlen vezetés*

 

Tilos nem biztonságos módon, illetve olyan stílusban vezetni, ami másokat veszélybe sodorhat. Ez többek között magába foglalja a hátrafelé vezetést, a közlekedési lámpák, jelzések, sebességkorlát semmibevételét, a más játékosokkal való versenyzést (kivéve a Tucson, Phoenix, és a Södertälje [ProMods] versenypályákat). Tilos olyan helyeken vezetni, amik nincsenek rajta a térképen/GPS-en. Az elrejtett, direkt pálya részét képző utak ezen szabály alól kivételt képeznek, ezeken az utakon vezethetsz. A ProMods szerveren szabad nem megjelölt úton is vezetni, amik normál, szabály szerinti vezetéssel megközelíthetők. Tiltott továbbá a desync vagy a quick save opció kihasználása abból a célból, hogy más játékosoknak sérülést okozz. A ghost mode használata nem engedélyezett abból a célból, hogy egy dugóból kiszabadulj.

 

§2.6 - Nem megfelelő konvoj szervezés / Autóval való visszaélés*

 

A konvoj vezetői nem lassíthatják, akadályozhatják vagy irányíthatják a forgalmat moderátornak kiadva magukat, esetleg a pilot festés használatával együtt. Nem vezetheted direkt a konvojt forgalmas helyekre, ez magába foglalja (de nem csak ezek a helyek tartoznak ide) Calais, Duisburg városát, a kettő közötti összekötő utat és a környező területeket.

 

§2.7 - Event szerverek

 

Az event szervereken a hivatalos TruckersMP szabályzat van érvényben, kivéve, ha elfogadott ideiglenes szabályzatot kér a szervező.

 

Az event szerver feltételei itt találhatók.

Az event-ökhöz kért ideiglenes szabályzatok itt találhatóak.

 

§2.8 - A kitiltások kiosztásának rendje

 

 • Az első 3 kitiltás a Game Moderator-ök döntése alapján lesz megszabva.
 • A negyedik kitiltás 30 napos.
 • Az ötödik kitiltás örökös és nem vonható vissza.

 

Azok a kitiltások, amiket a felhasználó több, mint 12 hónapja kapott, ebbe a szabályba nem számítanak bele, a meghosszabbítás az aktív (kevesebb, mint 12 hónapos) kitiltások száma alapján történik. A kitiltás lejárata nem lesz megváltoztatva, ha ugyan az egy éves időtartamon belül kapta a felhasználó, az eredeti lejárati ideje már ezen az időtartamon kívül esik. Ha már korábban volt 2 olyan kitiltásod, ami meg lett hosszabbítva, a Game Moderator-ök a következő kitiltásodat véglegesre fogják módosítani, attól függetlenül, hány kitiltásod volt az elmúlt egy évben. A negyedik és ötödik kitiltásod fix 30 napos és örökös, és egyik sem vonható vissza.

 

§2.9 - Kitiltások a Game Moderation Management-től

 

Ha a Game Moderation Management úgy véli, hogy egy játékos csak azért jött föl a szerverekre, hogy mások játékát elrontsa, a “§2.8 - A kitiltások kiosztásának rendje” szabálypontot figyelmen kívül hagyva a Game Moderation Management döntése a kitiltás hosszúsága. A TruckersMP Terms of Service szabályzatát figyelembe véve a staffok megtehetik, hogy az általad beküldött bizonyítékot újra felhasználják. Különleges esetekben a Game Moderation Management fenntartja a jogot, hogy a kitiltás bizonyítékát privátként tartsa, amíg a kitiltott játékost nézik át.

 

  

 

§3 - Save editing-re vonatkozó szabályok

 

Extrém akadozás vagy játék összeomlás okozása save editing által nincs megengedve. Ez a probléma duplikált elemek miatt csak akkor jöhet létre, ha indokolatlanul sok van ezekből. Ha azért Save Editelsz, hogy egy nagyon hosszú pótkocsit csinálj, de ezt nem tudod kezelni, ki lehetsz tiltva felelőtlen vezetésért / feltartásért, és meg lehetsz arra kérve, hogy a save editet távolítsd el. Ha a Game Moderation Management úgy véli, hogy az általad használt modifikáció nem illik a szerverre / negatívan hat más játékosokra, ki lehetsz tiltva addig, ameddig azt el nem távolítod.

  

 

§4 - Fórum szabályzat

 

A fórum egy különböző büntetési rendszert használ, aminek részleteit itt találod meg.

 

§4.1 - Fórum profilok

 

Aláírások - Képek engedélyezettek mindaddig amíg nem haladják meg a 150kb méretet és teljes magasságuk a 150 pixelt.

 

§4.2 - Fórum témák, bejegyzések, állapot frissítések és privát üzenetek

 

 • A címeknek le kell írniuk a téma tartalmát.
 • A bejegyzéshez fűzött irreleváns vagy alfórumon más nyelven íródott válaszok törölve lesznek, ha csak nem jelezzük másként.
 • Válaszolni témákra csak 3 naponta szabad. Fölösleges válaszokat egy poszthoz hozzáfűzni nem lehet, csak ha az általad hozzáadni kívánt megjegyzés tartalomban hozzátesz a poszthoz.
 • Büntetések, report-ok, appeal-ek, ticket-ek, jelentkezések megbeszélése tilos, beleértve bármilyen panaszt staffról.
 • Bármilyen fizikai/digitális áru cserélése vagy eladása tilos. Nyereményjátékokat vagy nem használt játékokkulcsokat meg lehet osztani.
 • Az adománygyűjtő linkek tiltottak kivéve, ha a management engedélyezte. Ez magába foglalja a személyes pénzgyűjtési linkeket, külső szavazásokat, való életbeli munkákat és jótékonysági gyűjtéseket.
 • Villogó GIF-ek/képek használata nem engedélyezett. Az ilyen típusú tartalmak negatívan hatnak a fényérzékeny epilepsziásokra, akik érzékenyek a villogó fényekre vagy a kontrasztos világos és sötét mintákra.

 

§4.3 - Kategória használata/célja

 

 • A fórumkategória használata megtalálható a kategória leírásában, beleértve az egyedi szabályokat vagy követelményeket. Ez az információ megtalálható a kategória leírásában, a kategória témái fölött vagy a kitűzött témában a kategórián belül. Az alkategóriákra ugyan azok a kategória specifikus szabályok és követelmények vonatkoznak, mint a szülőkategóriákra, hacsak nincs más meghatározva.
 • Amennyiben egy kategóriának megadott formázása van, mindaddig kötelező követni, míg nem kerül más meghatározásra. A formátumot ugyan ott találod, ahol a kategória szabályait is.

 

§4.4 - Tartalmak más nyelvre való lefordítása

 

 • A TruckersMP által közzétett tartalmakat csak a Translator Team fordíthatja le.
 • Továbbra is lefordíthatsz közösségi tartalmat más nyelvre, amíg a lefordított téma eredeti minősége megmarad fordítás után.
 • Továbbá, ha a lefordított téma rossz minőségű vagy online fordító által lett lefordítva, a staffok fenntartják a jogot az ilyen témák eltávolítására/elrejtésére.

  

 

§5 - Fontos és egyéb információk

 

§5.1 - Szerver általi automatikus kickelés

 

 • Ping - Ha az átlagos pinged 600ms vagy feletti, a szerver ki fog téged kickelni, hogy a desync-ből származó problémákat annyira elkerüljük, amennyire csak lehetséges.
 • Away from keyboard - Több, mint 10 perce inaktív vagy.
 • Car with tralier - Ha egy autóhoz egy kamionhoz kapcsolódó pótkocsit kapcsolsz.
 • Truck with caravan -Ha egy kamionhoz lakókocsit kapcsolsz.
 • Headlights - A lámpáid 21:00 és 5:00 között fel kell legyenek kapcsolva.
 • Unsupported accessories - Rendőrségi, vagy egyéb nem támogatott elemek használata (beleértve a Special Cargo DLC pótkocsikat ETS 2-ben és ATS-ben is).
 • Local Mods - Lokális kiegészítők (például hang és modell) használata, amik a /home könyvtárat használják (ebbe nem tartoznak bele az addon hookup-okon elhelyezett tárgyak).
 • Excessive amount of accessories - Túl sok save editelt kiegészítő elem használata
  • Maximum elemek száma egy kamionra: 100

  • Maximum elemek száma egy pótkocsira: 50

  • Maximum hookupok száma egy elemen: 25

 • Too many traliers - Módosított pótkocsi-kombináció használata esetén, ami alatt több, mint 3 részt értve ETS2-ben, és több, mint öt részt értve ATS-ben, a szerver ki fog dobni, attól függetlenül, hol vagy éppen a térképen.
 • Negative cargo mass - A pótkocsi tömege kevesebb, mint 0.
 • Mixing vehicle items - Az autó elemeit használod kamionon, kamion vagy az autó elemeit használod a pótkocsin, és oda-vissza minden esetben.

 

§5.2 - Staff és TruckersMP

 

A staffok fenntartják a jogot, hogy kickeljenek/bannoljanak bármikor, amikor ezt szükségesnek vélik. A Project Management jogosult arra, hogy különleges esetekben a szabályzattól eltérve, mentesítsenek játékosokat a büntetések alól. Arra szeretnénk kérni, hogy ahelyett, hogy ráírnál arra, aki a fenti dolgok valamelyikét megtette veled, inkább írj ban appealt. A kiegészítő mindenki számára ingyenes, minden felhasználó vendégnek számít, ami azt jelenti, hogy ennek használati joga bármikor bárkitől megvonható. Nincs megengedve semmilyen “üldözés” kezdeményezése a staffok ellen. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, amikor ezt szükségesnek érezzük, eltávolíthatunk téged a szerverről. Tartsd észben kérlek, hogy a TruckersMP készítői nem egyenlőek, és nem is dolgoznak együtt az SCS-sel. Ha a staffok úgy vélik, hogy a szabályzattól el kell térni azért, hogy feladataikat végezni tudják, van hozzá joguk.

 

§5.3 - Fellebbezés és tárgyalás

 

Ha ki lettél tiltva, jogod van fellebbezést írni a https://truckersmp.com/appeals oldalon. Ha úgy érzed, a fellebbezésed nem lett helyénvalóan kezelve, vagy ha valamelyik staffnak a munkájáról visszajelzést szeretnél adni, kérlek, használd a feedback systemet. Mielőtt azonban ezt teszed, ha kitiltással kapcsolatban írsz, az appealed el kell legyen fogadva, a kitiltásod módosítva kell legyen, vagy pedig el kell legyen utasítva a fellebbezésed. A feedback system az utolsó esélyed. Ennek a rendszernek a nem megfelelő használata az ebből való kizárásodat eredményezheti. Az upper-staffok által meghozott döntés a végleges, és ez ellen nem lehet fellebbezni. A kitiltás bizonyítéka rendelkezésre kell álljon a kitiltás időtartamáig, majd utána plusz 30 napig. Nem lehetséges bármilyen staffal 14 napnál régebben lejárt kitiltással kapcsolatban kapcsolatba lépni.

 

§5.4 - A TruckersMP tulajdonai és logója

 

A tulajdonaink összessége, beleértve a logót, copyrightos. A logónkat az alábbi útmutató szerint felhasználhatod.

 

§5.5 - A szabályzat megváltoztatása

 

A TruckersMP a szabályzatot bármikor jogosult megváltoztatni. Ha van egy pont, ami be lett jelentve, hogy többé már nem érvényes, a többi szabálypont attól még igen. Azzal, hogy a kiegészítőnket használod, ebbe te beleegyezel. A szabályzat nem tudása soha nem mentesít a büntetések alól.

 

§5.6 - Felhasználási feltételek - Adatvédelmi irányelvek

 

A modifikációnk használatával továbbá elfogadod a felhasználási feltételeinket, és az adatvédelmi irányelveinket is.

 

§5.7 - Egyéb szabályzatok

 

Discord szabályzat

Contributors:

@Ivonole

@Krisi1051

@Patriktanki

Link to comment
Share on other sites

 • Patriktanki changed the title to TruckersMP Rules [Hungarian] | TruckersMP Szabályzat (06.05.2020)
 • Ivonole changed the title to TruckersMP Rules [Hungarian] | TruckersMP Szabályzat (29.11.2020)
 • InvisibleRaptor locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.