Jump to content
Patriktanki

TruckersMP Rules [Hungarian] | TruckersMP Szabályzat (08.05.2020)

Recommended Posts

truckersmp-logo.png

 

Tartalomjegyzék

 

§1 - Szerveroldali szabályok

§2 - Játékon belüli szabályok

§3 - Save Editing-re vonatkozó szabályok

§4 - Fórum szabályzat

§5 - Fontos és egyéb információk

 

  

 

Utolsó változtatások

 • 2020/05/08 - §1.1, §1.4, §3, §5.1 frissítve
 • 2020/04/19 - §5.2 frissítve
 • 2020/03/20 - §4.10 hozzáadva, §2.1, §5.1 frissítve
 • 2020/03/16 - §1.4, §2.5, §2.6, §2.8, §2.9, §5.1, §5.3, §5.7 frissítve. Eltávolítva az összes save editiing-re vonatkozó szabály, csak egy darab §3 van helyette.
 • 2020/02/08 - §1.4, §2.3, §2.5, §2.7, §2.8, §3.1, §3.4, §3.5 és §5.1 frissítve. A §3.6-os pont egy lett a §3.5-tel, a §3.7-es és §3.8-as post egy lett a §3.4-gyel. A volt §3.9-es pont most a §3.7-es.
 • 2019/11/09 - §1.2, §2.1, §2.8 frissítve. §2.9 hozzáadva. Az 5-ös szekció címe frissítve. §5.1 (guides) eltávolítva, a számozás ebben a szekcióban újra lett osztva.
 • 2019/10/21 - §2.8, §3.3, §3.6 frissítve

 • 2019/10/02 - "2.4.1 Patreon" pont hozzáadva az adatvédelmi irányelvekhez

 • 2019/09/22 - §3.4, §3.5 frissítve

 • 2019/09/11 - §1.4, §2.8, §3.5, §3.6, §3.7 frissítve

 • 2019/08/14 - §1.4, § 3.5 frissítve

 • 2019/07/23 - §4.9 hozzáadva, §4.6 frissítve

 • 2019/07/02 - Nagy frissítés, sok szabály szerkesztve lett, és a save editing szabályok teljesen újra lettek írva.

 • 2019/06/02 - §2.9, §5.4 frissítve

 • 2019/04/13 - §1.4, §3.2, §5.4 frissítve, közlekedési szabályokkal kapcsolatos szöveg hozzáadva a 2-es szekcióhoz

 • 2019/03/23 - §1.9 hozzáadva, §3.1, §3.2, §3.3, §3.5 újraírva

 • 2019/03/03 - §1.9 hozzáadva, majd visszaállítva

 • 2019/01/20 - §1.5 frissítve

  

 

§1 - Szerveroldali szabályok

 

§1.1 - Felhasználói fiók és felszerelés

 

Te vagy a felelős a saját fiókodért. Amikor a szabályok megszegésre kerülnek, a fiók kerül megbüntetésre attól függetlenül, ki játszott akkor éppen. Ezen kívül te vagy a felelős a felszerelésért, amivel játszol, ide értve többek között a nem biztonságosan használt és rosszul karban tartott billentyűzeteket, játék kontrollereket, egereket, kormányokat, vagy bármi hasonlót.

 

§1.2 - Kitiltás kikerülése

 

Ha létrehozol vagy használsz egy másik felhasználói fiókot, hogy tudj játszani amíg a másik fiókodon a kitiltás aktív, abban az esetben ha bizonyítani lehet, hogy ezzel elkerülöd a kitiltást, a Game Managerek fenntartják a jogot, hogy bármiféle figyelmeztetés nélkül újra kitiltsanak. Az e-miatti kitiltás bizonyítékát szigorúan tilos nyilvánosságra hozni, mivel ez bizalmas szerveroldali információt tartalmaz.

 

§1.3 - Spamelés és visszaélés

 

Tilos a TruckersMP által létrehozott feljelentési vagy kommunikációra kitalált rendszereit nem megfelelő módon használni. Például spamelni, egy felhasználót többször feljelenteni ugyan azzal a bizonyítékkal és ezeket a rendszereket szándékosan nem megfelelően használni. Szabálysértésnek számít, ha a fórumon a közösségnek szánt posztok alatt vagy chatben olyan dolgokat vagy olyan keveset írsz, ami semmit nem tesz hozzá az adott beszélgetéshez/témához. Ez magába foglalhatja a játékon belüli chatet, a CB rádiót, a duda spamelését, továbbá a fórumot, a support ticketeket, a visszajelzési ticket eket, a fellebbezéseket és a feljelentéseket is.

 

§1.4 - Felhasználók feljelentése

 

Bármiféle szabálysértés megvalósítása az alábbiak közül a report systemből való ideiglenes, vagy akár végleges kizárásodat eredményezheti.

 • A bizonyíték amit mellékelsz, nem lehet egy hónapnál régebbi.
 • Nem használhatsz olyan bizonyítékot, ami nem a tied.
 • A rendszer spamelése értelmetlen feljelentésekkel, továbbá a szabad kamera folyamatos használata a feljelentésekben.
 • A bizonyíték amit mellékelsz rendelkezésre kell álljon a kitiltás alap hosszúsága, plusz egy hónapos időtartamig. A végleges kitiltás bizonyítékai nem távolíthatóak el.
 • A bizonyíték nem lehet vágott, retusált vagy elmosott. A videót csak és kizárólag időben vághatod meg.
 • Ha a bizonyítékod inzultálást, vagy offenzív jeleket tartalmaz a címben, leírásban vagy bárhol máshol, abban az esetben nem lesz elfogadva, plusz még ki is lehetsz tiltva a helyzet súlyosságától függően.
 • A feljelentés minden kitöltendő rubrikáját megfelelően kell kitöltened.
 • A feltartásos, ütközéses vagy a rossz oldalon haladásos feljelentésnek videós bizonyítékuk kell legyen.
 • Ha a feljelenteni kívánt játékos a chatben inzultálást követett el, akkor a feljelentésedben a teljes chat látható kell legyen.
 • Ha valakit azért akarsz feljelenteni, mert egy bant kikerül azzal, hogy másik felhasználói fiókot hoz létre, ezt a feljelentésedben bizonyítanod kell, ha nem vagy biztos benne, ne küldj erről be feljelentést.
 • Tilos bármelyik admint megkérni arra, hogy a te feljelentésedet hamarabb nézze meg, mint másokét.
 • Ha egy weboldali feljelentés el lett utasítva, tilos ugyan azt a feljelentést újra beküldeni. Ha szerinted nem jogosan lett elutasítva, a Game Moderation Managementnél jelezheted a problémát, a feedback systemen keresztül.
 • TruckersMP staffot feljelenteni a feedback systemen keresztül lehetséges.
 • Néhány alap útmutatóért a feljelentéssel kapcsolatban vess egy pillantást erre a posztra.

 

§1.5 - Nem megfelelő szóhasználat, kommunikáció és saját magad mának való kiadása bármilyen formában

 

Tilos másik felhasználót sértegetni. Értve ez alatt a rasszizmust, diszkriminációt, politikai nézetekről való, nem megfelelő szituációkról való beszélgetést.

 • A kisebb sértegetés, mint például az "idiot", vagy a "noob" általánosságban nincsenek büntetve, feltéve, ha nem komoly sértegetés vele a cél, mert ebben az esetben viszont igen.
 • A káromkodás még sértegetés nélkül sincs megengedve. Ha mégis káromkodsz, kirúghatnak, de akár ki is tilthatnak a szerverről az admin belátása szerint.
 • Másik felhasználó fenyegetése szigorúan tilos.

Tilos más felhasználónak, TruckersMP csapattagnak, politikai embernek kiadnod magad. Továbbá a törvény betartatása, úgy viselkedni, vezető, mintha magasabb rendű lennél, szigorúan tilos. Ez történhet vezetés közben, hang chaten, az avatarodban, a rendszámodban, a kamionod/autód tábláján, felhasználónevedben vagy a játékon belüli tagedben. Az avatarok, felhasználónevek és a játékon belüli tagek megfelelőek kell legyenek és nem tartalmazhatnak bármilyen formában is sértő dolgokat, értve az alatt az enyhe sértéseket is! A neved csak alfanumerikus karaktereket tartalmazhat, ellenkező esetben egy TruckersMP staff bármiféle értesítés nélkül megváltoztathatja azt.

Továbbá tilos olyan linkeket megosztani, amik nem biztonságos webhelyekre vagy tartalmakra utalnak.

 • Bármilyen hivatkozás, ami drogokra vagy más illegális anyagokra, pornográf vagy szexuális tartalmakra, esetleg jogellenes ügyekre hivatkozik, tiltott. Ebbe beletartozik mindenféle ezzel kapcsolatos link, avatar, aláírás, játékon belüli tag, feltöltött kép, vagy írt tartalom.

Tilos megosztani személyes adatokat, ebbe beletartozik más felhasználók közösségi médiás oldalának megosztása is.

Szituációtól függően ebbe beletartoznak olyan szolgáltatások is, amiket saját a TruckersMP előrehaladása/segítsége miatt használunk.

 

§1.6 - Törvény és kalózkodás

 

 • Nincs megengedve semmilyen nemzetközi vagy nemzeti törvény megsértése, ami a TruckersMP-re is vonatkozik.
 • Nem vagy jogosult megosztani, feltölteni, vagy kalózkodásra használni szoftvert egyik platformunkon sem.

 

§1.7 - Backseat Moderating

 

Az egyik feladata moderátorainknak, hogy felkeressék és azonosítsák a szabályellenes cselekményeket platformjainkon, miközben a közösséget moderálja. Ne vedd saját kezedbe az irányítást, az ilyet "Backseat Moderating"-nek hívjuk. Ha látsz valakit/valamit, aki/ami a szabályokat sérti, jelentsd a posztot, bejegyzést vagy a felhasználót a megfelelő rendszeren keresztül.

 

§1.8 - Ösztönzés

 

Szigorúan tilos arra használni platformjainkat, hogy olyan tartalmakat tegyél rajta közzé, ami ösztönzi, támogatja, vagy esetleg hozzásegíti a többi felhasználót ahhoz, hogy megsértsék a TruckersMP szabályzatát.

 

§1.9 - Kétértelműség

 

Ha valamilyen okból valamelyik része a szabályzatnak kétértelmű, vagy olyan, mint például "értelmezés szerint", a büntetések a TruckersMP vezetőségének döntése szerint lesznek kiosztva. Bármilyen szabálybeli kétértelműség a TruckersMP oldalát képviseli, nem a játékosokét. A kiskapuk ugyanígy vannak kezelve, ezek kihasználása ugyanúgy büntetve van, mint az a szabály, amit megsértettél, amiben a kiskapu van - ha észreveszel kiskapukat a szabályzatban, ne használd ki őket, hanem jelentsd a vezetőségnek!

  

 

§2 - Játékon belüli szabályok

 

 

A csillaggal(*) megjelölt szabályokat az Arcade szervereken, amiknek a nevében ‘Arc’ vagy’Arcade’ van, nem kötelező betartani. A forgalmi szabályokat és a közlekedési táblákat követni kell. Ez azt jelenti, hogy az európai szabályzatot kell követned ETS2-ben, és az amerikait ATS-ben. Ha nem így teszel, az büntetést vonhat maga után. A közlekedési lámpákat és a stopptáblákat abban az esetben figyelmen kívűl hagyhatod, ha ezzel más játékost nem veszélyeztetsz. Hasonlóan van ez az előzéssel is, más játékost nem sodorhatsz veszélybe. A gyorshajtás megengedett ugyan, azonban nem ajánlott, mivel ez könnyedén balesetekhez vezethet, aminek a következménye akár kitiltás is lehet.

 

§2.1 - Hackelés/Bug/Feature kihasználás - VÉGLEGES KITILTÁS

 

Bármiféle olyan eszközt használni, ami a játékmenetet megváltoztatja, mint például a játékon belüli konzol, trainer vagy cheat engine, hogy a sebességlimitet átlépd, járműveddel ugrálj/repülj, vagy no collision hacket (NCZ) használj, vagy bármiféle egyebet, nem megengedett. Ide számít továbbá az olyasféle save edit, amely megkerült a szerveroldali automatikus kickelést. A ghost mode vagy egyéb feature-ök nem megfelelő használata abból a célból, hogy másoknak kárt okozz, szintén tiltott.

 

§2.2 - Ütközés*

 

Tilos más játékossal ütközni akár direkt, akár azért, mert a járműved felett az irányítást elvesztetted. Továbbá ebbe bele tartozik, ha úgy akarsz egy másik játékost leütközni, hogy hirtelen bemész elé.

 

§2.3 - Feltartás*

 

Tilos a többi játékosnak az útját akadályoznod, feljárókat vagy egyéb behajtási pontokat blokkolnod. Ha elakadtál úgy, hogy a többi játékos útjában vagy, és nem teleportálod magad a szervízbe (F7 + Enter), az büntetést vonhat maga után.

 

§2.4 - Rossz oldalon való vezetés / Nem megfelelő előzés*

 

Tilos az út nem megfelelő oldalán vezetni. Másik játékost akár jó, akár rossz oldalról (szóval például a fűről) nem előzhetsz be akkor, ha az adott területen sok játékos van, illetve, ha az előzésed balesetet eredményez. Ez a szabály magába foglalja az előzést bármilyen egy-egy sávos úton, ahol dugó van. A sok játékos alatt 25+ játékos van értve.

 

§2.5 - Gondatlan vezetés*

 

Tilos másokat veszélybe sodorni, akár hátrafelé vezetéssel, a közlekedési lámpák, jelzések, sebességkorlát semmibevételével, a velük való versenyzéssel (kivéve a Tucson, Phoenix, és a Södertälje (ProMods) versenypályákat), továbbá más játékosok, illetve a szabályok semmibevételével. Tilos olyan helyén tartózkodni a pályának, ami normál vezetéssel nem megközelíthető. A ProMods szerveren szabad nem megjelölt útvonalon menni. Tiltott továbbá a desync vagy a quick save opció kihasználása abból a célból, hogy más játékosoknak sérülést okozz. A ghost mode használata nem engedélyezett abból a célból, hogy egy dugóból kiszabadulj. Ha valahol elsőbbséged van, akkor is körültekintő kell legyél, hogy az esetleges baleseteket elkerüld. Ha valaki más úgy vezet, hogy azzal téged veszélybe sodor, kötelességed tenni az ellen, hogy az ütközést elkerüld.

 

§2.6 - Nem megfelelő konvoj szervezés / Autóval való visszaélés*

 

A konvoj vezetői nem lassíthatják, akadályozhatják vagy irányíthatják a forgalmat moderátornak kiadva magukat, esetleg a pilot festést kihasználva ugyanezt megtenni. Nem vezetheted direkt a konvojt forgalmas helyekre, ez magába foglalja (de nem csak ezek a helyek tartoznak ide) Calais, Duisburg városát, a kettő közötti összekötő utat és a környező területeket.

 

§2.7 - Event szerverek

 

Az event szervereken a hivatalos TruckersMP szabályzat van érvényben, kivéve, ha elfogadott ideiglenes szabályzatot kér a szervező.

 

Az event szerver feltételei itt találhatók.

Az eventökhöz kért ideiglenes szabályzatok itt találhatók.

 

§2.8 - A kitiltások kiosztásának rendje

 

 • Az első 3 ban a Game Moderator-ök döntése alapján lesz megszabva.
 • A negyedik ban 1 hónapos.
 • Az ötödik ban örökös és visszavonhatatlan.

 

Azok a kitiltások, amiket a felhasználó több, mint 12 hónapja kapott, ebbe a szabályba nem számítanak bele, a meghosszabbítás az aktív (kevesebb, mint 12 hónapos) kitiltások száma alapján történik. A ban lejárata nem lesz megváltoztatva, ha ugyan az egy éves időtartamon belül kapta a felhasználó, az eredeti lejárati ideje már ezen az időtartamon kívűl esik. Ha már korábban volt 2 olyan kitiltásod, ami meg lett hosszabbítva, a Game Moderator-ök a következő kitiltásodat véglegesre fogják módosítani, attól függetlenül, hány kitiltásod volt az elmúlt egy évben. A negyedik és ötödik bannod fix 1 hónapos és örökös, és egyik sem vonható vissza.

 

§2.9 - Kitiltások a Game Managementtől

 

Ha a Game Management úgy véli, hogy egy játékos csak azért jött föl a szerverekre, hogy mások játékát elrontsa, a “§2.8 - A kitiltások kiosztásának rendje” szabálypontot figyelmen kívül hagyva a Game Management döntése a kitiltás hosszúsága. Későbbi kitiltások is kioszthatók, ha copyright claimelni próbálja a kitiltás bizonyítékát vagy bármi ehhez hasonló. A TruckersMP Terms of Service szabályzatát figyelembe véve a staffok megtehetik, hogy az általad beküldött bizonyítékot újra felhasználják. Különleges esetekben a Game Management fenntartja a jogot, hogy a kitiltás bizonyítékát privátként tartsa, amíg a kitiltott játékost nézik át.

 

  

 

§3 - Save editing-re vonatkozó szabályok

 

Extrém lag vagy játék összeomlás okozása save editing által nincs megengedve. Ez a probléma duplikált elemek miatt csak akkor jöhet létre, ha indokolatlanul sok van ezekből. Ha azért Save Editelsz, hogy egy nagyon hosszú pótkocsit csinálj, de ezt nem tudod kezelni, ki lehetsz tiltva gondatlan vezetésért / feltartásért, és meg lehetsz arra kérve, hogy a save editet távolítsd el. Ha a Game Management úgy véli, hogy az általad használt modifikáció nem illik a szerverre / negatívan hat más játékosokra, ki lehetsz tiltva addig, ameddig azt el nem távolítod.

  

 

§4 - Fórum szabályzat

 

A fórum egy különböző bűntetési rendszert használ, aminek részleteit itt találod meg.

 

§4.1 - Nem a témához kapcsolódó megjegyzések

 

A válaszodnak egy fórum bejegyzésre, témában kapcsolódnia kell a poszt témájához, illetve az előtted mások által adott válaszokhoz.

 

§4.2 - Ne válaszolj egy bejegyzésre 3 napnál sűrűbben, illetve értelmetlen válaszokkal

 

Egy fórumi bejegyzésre 3 naponként csak egyszer válaszolhatsz. Továbbá, fölösleges válaszokat egy poszthoz hozzáfűzni nem lehet, például, ha egy posztot írtál a saját virtuális cégedről, az erre adott válaszok mennyiségét csak akkor növelheted, ha az általad hozzáadni kívánt megjegyzés tartalomban hozzátesz a poszthoz.

 

§4.3 - Használj lényegre törő címeket

 

Ne használj olyan címeket, mint például “Help me” vagy “HELP” a-helyett, hogy leírnád, mi is a problémád. Például, ha a problémád laggal, játékbeli dologgal kapcsolatos, használj ennek megfelelő címet, például “Game lags”, és ne azt, hogy “HELP”.

 

§4.4 - Tilos a hírnév pont farmolás

 

Ne használj más felhasználói fiókokat, hogy a saját posztjaidra reagálj, hírnév pontokat farmolva ezzel, ezen felül, nem kérheted erre meg a barátaidat sem. Ha kiderül rólad, hogy ezt teszed, figyelmeztetés nélkül visszaállíthatjuk a hírnév pontjaidat nullára.

 

§4.5 - Tilos a csere/eladás

 

Nem használhatod arra a fórumot, hogy árukat, Steam felhasználókat vagy szolgáltatásokat (például olyanokat, amik feliratkozást igényelnek, TS3 szervereket, VPN-eket, PTC-t, szerencsejáték-oldalakat) próbálj meg eladni/kereskedni velük, vagy rávenni az embereket arra, hogy ezekre pénzt költsenek. Ez a szabály nem foglalja magába a hivatalos játékok boltjainak oldalát, illetve az ingyenes felhasználható játékkulcsokat.

 

§4.6 - Képek egy bejegyzésben

 

 • Használhatsz signature-ödben (a szövegdoboz a posztjaid alatt) képeket, ha ezek méretének összege kisebb, mint 150kb.
 • A képek nem lehetnek magasabbak, mint 150 pixel. Azok a signature-ök, amik ezt a két pontot nem követik, előzetes figyelmeztetés nélkül eltávolításra kerülhetnek.

 

§4.7 - Mozgó képek

 

 • A villogó GIF-ek használata profilképként nem engedélyezett.
 • Mozgó, animációkat tartalmazó GIF-ek engedélyezettek.

 

§4.8 - A kategóriák használata

 

Az adott fórum kategória témája/használata mindig megtalálható a leírásában. Minden olyan bejegyzés, ami nem az adott szekcióhoz kapcsolódik, áthelyezhető, vagy akár elrejthető/törölhető a moderátorok által. Abban az esetben, ha egy felhasználó rendszeresen a rossz szekcióban posztol, a következmény lehet egy figyelmeztetés privát üzenetben, de esetenként akár egy warning point is a fórumon. Az adott szekcióra vonatkozó szabályok/feltételek a leírásban szekció leírásában találhatók, a szekcióban található bejegyzések felett, illetve külön, kitűzött bejegyzésként. Ha egy szekcióra vonatkoznak egyedi szabályok, akkor az ezeken belül található alszekciókra is ugyanezek vonatkoznak, kivéve, ha ezeken belül külön szabályok vannak megemlítve. Például, az ETS2MP bug report szekcióra ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a Bug report szekcióra. Ha ezek között a szabályok között szerepel a kötelező formátum, abban az esetben kötelező ezt használni, kivéve, ha valami más nem kerül meghatározásra. A kötelező formátum ugyan úgy van feltüntetve, mint a szekció-specifikus szabályok. A szigorúan moderált szekciókban a nem témához kapcsolódó válaszok adása warning pointtal bűntetendő, előzetes figyelmeztetés nélkül. Ez azért van, hogy a fórum ezen részein a válaszok jó minősége garantálva legyen. Ezek a szekciók [SRICT MODERATION] jelzővel vannak ellátva.

 

§4.9 - Tartalmak lefordítása

 

A hivatalos tartalmak csakis a Translator (fordítói) csapat által lehetnek lefordítva, a jó minőség garantálása érdekében. Ha egy nem fordító által lefordított bejegyzésről van szó, ami értelmetlen/fordító eszközzel (pl. Google fordítóval) lett lefordítva, a Forum Moderation (a fórum rendjéért felelős) csapat elrejtheti/törölheti a fordítást.

Ez azt jelenti, hogy jogosult vagy ugyan a fordításra, de csak addig, amíg a fordítás kifogásolhatatlan minőségű.

 

§4.10 - Tilos adománygyűjtés reklámozása

 

Nincs megengedve olyan linkek hirdetése, amely célja pénzgyűjtés. Ez magába foglalja a személyes pénzgyűjtési linkeket, külső szavazásokat, való életbeli munkákat, és jótékonysági gyűjtéseket, ez alól kivételt képez a helyes úton történő leellenőriztetés, majd jóváhagyás a management által.

 

  

 

§5 - Fontos és egyéb információk

 

§5.1 - Szerver általi automatikus kickelés

 

Ping - Ha az átlagos pinged 600ms vagy a-feletti, a szerver ki fog téged kickelni, hogy a desync-ből származó problémákat annyira elkerüljük, amennyire csak lehetséges.

Away from keyboard - Több, mint 10 perce inaktív vagy.

Car with tralier - Ha egy autóhoz egy kamionhoz kapcsolódó pótkocsit kapcsolsz.

Truck with caravan -Ha egy kamionhoz lakókocsit kapcsolsz.

Headlights - A lámpáid 21:00 és 5:00 között fel kell legyenek kapcsolva.

Unsupported accessories - Rendőrségi, vagy egyéb nem támogatott elemek használata (ide értve a Special Cargo DLC pótkocsikat ETS 2-ből és ATS-ből is).

Local Mods - Lokális kiegészítők (például hang és modell) használata, amik a /home könyvtárat használják (ebbe nem tartoznak bele a vasrácsokon elhelyezett tárgyak).

Too many traliers - Módosított pótkocsi-kombináció használata esetén, ami alatt több, mint 3 részt értve ETS2-ben, és több, mint öt részt értve ATS-ben, a szerver ki fog dobni, attól függetlenül, hol vagy éppen a térképen.

Negative cargo mass - Tömeg nélküli pótkocsi.

Mixing vehicle items - Az autó elemeit használod kamionon, kamion vagy az autó elemeit használod a pótkocsin, és vice versa minden esetben.

 

§5.2 - Staff és TruckersMP

 

A staffok fenntartják a jogot, hogy kickeljenek/bannoljanak bármikor, amikor ezt szükségesnek vélik. A Project Management jogosult arra, hogy különleges esetekben a szabályzattól eltérve, mentesítsenek játékosokat a büntetések alól. Arra szeretnénk kérni, hogy ahelyett, hogy ráírnál arra, aki a fenti dolgok valamelyikét megtette veled, inkább írj ban appealt. A kiegészítő mindenki számára ingyenes, minden felhasználó vendégnek számít, ami azt jelenti, hogy ennek használati joga bármikor bárkitől megvonható. Nincs megengedve semmilyen “üldözés” kezdeményezése a staffok ellen. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, amikor ezt szükségesnek érezzük, eltávolíthatunk téged a szerverről. Tartsd észben kérlek, hogy a TruckersMP készítői nem egyenlőek, és nem is dolgoznak együtt az SCS-sel. Ha a staffok úgy vélik, hogy a szabályzattól el kell térni azért, hogy feladataikat végezni tudják, van hozzá joguk.

 

§5.3 - Fellebbezés és tárgyalás

 

Ha ki lettél tiltva, jogod van fellebbezést írni a https://truckersmp.com/appeals oldalon. Ha úgy érzed, a fellebbezésed nem lett helyénvalóan kezelve, vagy ha valamelyik staffnak a munkájáról visszajelzést szeretnél adni, kérlek, használd a feedback systemet. Mielőtt azonban ezt teszed, ha kitiltással kapcsolatban írsz, az appealed el kell legyen fogadva, a kitiltásod módosítva kell legyen, vagy pedig el kell legyen utasítva a fellebbezésed. A feedback system az utolsó esélyed. Ennek a rendszernek a nem megfelelő használata az ebből való kizárásodat eredményezheti. Az upper-staffok által meghozott döntés a végleges, és ez ellen nem lehet fellebbezni. A kitiltás bizonyítéka rendelkezésre kell álljon a kitiltás időtartamáig, majd utána +1 hónapig. Nem lehetséges bármilyen staffal 1 hónapnál régebben lejárt kitiltással kapcsolatban kapcsolatba lépni.

 

§5.4 - A TruckersMP tulajdonai és logója

 

A tulajdonaink összessége, beleértve a logót, copyrightos. A logónkat az alábbi útmutató szerint felhasználhatod.

 

§5.5 - A szabályzat megváltoztatása

 

A TruckersMP a szabályzatot bármikor jogosult megváltoztatni. Ha van egy pont, ami be lett jelentve, hogy többé már nem érvényes, a többi szabálypont attól még igen. Azzal, hogy a kiegészítőnket használod, ebbe te beleegyezel. A szabályzat nem tudása soha nem mentesít a büntetések alól.

 

§5.6 - Felhasználási feltételek - Adatvédelmi irányelvek

 

A modifikációnk használatával továbbá elfogadod a felhasználási feltételeinket, és az adatvédelmi irányelveinket is.

 

§5.7 - Egyéb szabályzatok

 

Discord szabályzat

Facebook szabályzat

 • Thanks 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
 • Create New...