Jump to content
Sign in to follow this  
Jeronimeau

Koers naar Simulatie #3 | Road to Simulation #3

Recommended Posts

Hallo truckers,

 

Een nieuw jaar, nieuwe veranderingen. We willen graag aankondigen dat er een paar grote veranderingen zijn gemaakt omtrent onze regels, de straffen die spelers ontvangen en save editing. Zoals velen van jullie ongetwijfeld weten hebben we de afgelopen maanden langzaam maar zeker onze koers veranderd naar de kern van simulatie, zodat we de visie achter de spellen ETS2 en ATS meer tot zijn recht kunnen laten komen. We merken nog steeds dat er veel mensen zijn waarvan het lijkt alsof ze hier alleen zijn om ellende te veroorzaken voor andere spelers. In dat kader hebben we besloten om verdere veranderingen door te voeren om zodoende dergelijke problemen - hopelijk - aan te pakken. Onderstaand kun je een overzicht van deze veranderingen lezen.

 

Grote veranderingen omtrent de regels

 

Ban geschiedenis

  • De grootste verandering is dat we een wijziging maken in de manier waarop we omgaan met bans die verlengt worden vanwege je ban geschiedenis (geschiedenisbans; regel §2.8). We verlagen het totaal aantal bans dat een speler kan ontvangen in één jaar tijd van zes naar vijf. Hierdoor wordt de vijfde ban (een verlenging van 3 maanden) verwijderd en zal die vervangen worden met een permanente ban. Deze verandering is direct doorgevoerd en geldt dus vanaf nu. Dit betekent dat mensen die een vijfde actieve ban op hun account ontvangen, vanaf nu permanent verbannen zullen worden. Mensen die momenteel al vijf actieve bans hebben zullen niet nu direct permanent verbannen worden, maar bij een volgende ban wel (indien er op het moment van uitdelen van die straf nog steeds vier bans actief zijn). Indien je twee geschiedenisbans hebt, ongeacht of deze actief zijn of niet, en je ontvangt een nieuwe straf, ook dan zal deze permanent zijn.

 

Verlenging van de lengte van straffen

  • In aanvulling op bovenstaande veranderingen van bans die verlengt worden vanwege je ban geschiedenis, hebben we ook veranderingen doorgevoerd in de lengte van overtredingen die onder de in-game regels vallen. Spelers die onze regels overtreden zullen langer gestraft worden dan voorheen het geval was. We zijn ook strikter geworden met wat we voorheen "enkel kickbare overtredingen" achtten. We vragen onze spelers daarom om bedachtzaam te rijden.

 

Veranderingen omtrent save editing

Er zijn grole veranderingen omtrent de regels van save editing doorgevoerd:

  • Het is niet meer toegestaan om verschillende typen trailers in dubbele en driedubbele configuraties te combineren;
  • Het aantal toegestane gedupliceerde items is significant ingeperkt tot slechts één gedupliceerd item per truck en één per trailer.

Spelers krijgen 7 dagen de tijd om zich in te lezen en aan te passen aan de nieuwe regels omtrent save editing. De volledige nieuwe regels vind je hier. Daarnaast hebben we een specifieke handleiding voor save editing gemaakt waarin we iedere regel in detail uitleggen en voorbeelden laten zien van wat wel en wat niet toegestaan is. Heb je nog steeds twijfels of heb je vragen hierover? Dan kun je Game Management contacteren via het feedback systeem.

 

Veel plezier met trucken,
Game Management

 

--> Lees dit bericht op de homepage

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...