Jump to content
Sign in to follow this  
Jeronimο

Verwijdering van de VTC secties op het forum

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Virtual Trucking Companies (VTC's) zijn een belangrijke reden waarom mensen TruckersMP spelen. Het rijden met andere mensen over de hele wereld, hen leren kennen en nieuwe vrienden maken, het discussiëren van vrachtwagens, onder andere door VTC's komt die interactie van de community tot gang. Je kunt VTC's vinden op de VTC pagina op de website en als je op zoek bent naar een Nederlandstalige VTC, dan kun je zelfs je zoekopdracht verfijnen.

 

De Engelstalige forumsectie is jaren geleden opgezet en sinds die tijd zijn er meer dan 9000 berichten in geplaatst. Van veel spelers ontvingen we feedback dat zij op zoek waren naar een VTC, maar daar niet in slaagden omdat er geen goed overzicht was tussen die vele berichten. Ook ontvingen we feedback van mensen die graag willen adverteren voor hun VTC's, maar daar de mogelijkheid niet toe hebben omdat ze niet aan de vereisten voldoen.

 

Aangezien wij feedback van onze spelers waarderen en daar serieus mee omgaan hebben we besloten om een aantal wijzigingen door te voeren. In 2019 is eerst besloten om op de website een VTC systeem toe te voegen. Op dit moment zijn er meer dan 7000 VTC's geregistreerd en meer dan 23000 spelers zijn lid van een VTC. We hebben plannen om meer features toe te voegen aan het VTC systeem, zowel op de website alsook in het spel.

 

Het VTC systeem op de website maakt het voor VTC's mogelijk om zichzelf te presenteren met hun naam, slogan, logo, beschrijvingen, vereisten, regels en nog veel meer. Zover we tot nu hebben gehoord zijn spelers blij met dit systeem en werkt het beter dan de forum secties die we voorheen hadden. Om die reden hebben we besloten om de VTC secties op het forum op 2 februari 2020 te archiveren. Als je een eigen VTC hebt en je hebt je VTC nog niet geregistreerd in ons systeem, neem hier dan een kijkje hoe je dat kunt doen. VTC eigenaren kunnen daarnaast ook adverteren in onze Discord Guild als zij voldoen aan de vereisten.

 

Grote VTC's kunnen een aanvraag indienen voor een 'verificatie' status. Wanneer je VTC een dergelijke status ontvangt krijgt deze toegang tot exclusieve features en zal je VTC ook beter zichtbaar zijn voor andere spelers. Om aanspraak te kunnen maken op een dergelijke status zul je aan een aantal vereisten moeten voldoen. Meer informatie daarover kun je hier lezen. Als je vragen of suggesties hebt of gewoon feedback wilt geven, dan kun je kun je hier contact met ons opnemen.

 

Vriendelijke groet,
TruckersMP Community Management

 

--> Bekijk dit bericht hier op de homepage

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...