WearteX Posted January 28, 2020 Report Posted January 28, 2020 tırın yan taraflarında ışık taktım o ya basıyorum yanmıyor ama ne yapabilirim
0 Bastet. Posted January 29, 2020 Report Posted January 29, 2020 //Moved to Turkish help section - YardIm
0 Mr.Drexy Posted January 30, 2020 Report Posted January 30, 2020 Merhaba @_R3al1st_ L ye 1 defa basınca park lambaları 2 defa basınca hem ön kısa farlar yanar hemde dorse arka lambaları yanar.Bide bunu f4 ile deneyebilirsiniz Umarım yardımcı olur. Saygılarımla Drexy 1
0 [TSP]Lorenzo Posted February 1, 2020 Report Posted February 1, 2020 o Uyarı ışıklarını açar l ye basman lazım. 1 Çözümlerim kısa ve sadedir ama etkilidir.
0 SkortiL [TR] Posted February 7, 2020 Report Posted February 7, 2020 Merhaba, Konu hareketsiz kaldığı için konuyu inaktif bölümüne taşıyorum. Sorununuz hala devam ediyor ise destek sisteminden bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Destek Sistemi: https://truckersmp.com/support/tickets Destek Sistemi Nasıl Kullanılır?: Saygılarımla, SkortiL [TR] TruckersMP Support //Kilitlendi ve İnaktif Konular'a taşındı. Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team
0 SkortiL [TR] Posted February 13, 2020 Report Posted February 13, 2020 Merhaba, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulardan Çözülemeyen konulara taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Saygılarımla, SkortiL [TR] TruckersMP Support //Çözülemeyen Konular'a taşındı. Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team
Question
WearteX
tırın yan taraflarında ışık taktım o ya basıyorum yanmıyor ama ne yapabilirim
5 answers to this question
Recommended Posts