Jump to content
  • 0
Alexadamu9112

EURO TRUCK SIMULATOR CRASHING

Question

     Hello Mates Good day to you all
My euro truck crashes in some places in the MAP, whenever im Driving in some of the maps road it's just crashes and not showing any error messages
Please guys how can i fix this i need help 

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello, 

 

 Could you please try to verify your files?
Steam Library>Right clickETS/ATS>Properties>Local Files>Verify

 

If that doesn't fix it, then I would really appreciate if you could send me your crash.log and game.log via pastebin

You can find a guide on that here

 

Kind Regards,

Grubby

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

As he said @GrubbyTrack this can be caused by a missing game file. Go to the Steam Library / Right click on Euro Truck Simulator 2 / Properties / Local files / Check the integrity of the game files.

 

Another possible solution would be to check if the game works correctly on another profile. If so, it means that your main profile is damaged and you should create another new profile.

 

I hope I have helped in something

 

Have a nice day!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello there,

 

Have you checked for any graphics card driver updates, because that is the easiest thing to check. And as already said twice above, you should check for the integrity of the game via Steam by going into the Steam library and right-clicking ETS2 -> Properties -> Check integrity of game files. You could also try to run the game in Administrator mode by right-clicking on the game or TruckersMP Launcher (If the crash occurs while playing in Multiplayer Mode) and click "Run as Administrator". Another thing you could try is, if you have MSi Afterburner installed, closing all the Programmes related to MSi Afterburner via the Task Manager. To open the task manager you have to press "Ctrl+Alt+Del" and choose "Task Manager". There you have to look out for the main MSi Afterburner Application and the RTSS (RivaTunerStatisticsServer) Servers and then close them all. Try that combined with running it in administrator mode please and see if it fixes the problem.

 

I hope I could help out with this.

 

 

Kind regards,

- Inklink

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello,

 

Following the steps below, you can solve your problem:

1. Uninstall TMP via windows

2. Open regedit. Search Truckersmp and delete every result

2.1 Open regedit and now search ETS2MP and delete every result

3. Manually delete any TruckersMP's folder created when laucher was installed

4. Download TMP laucher again

5. Install TMP laucher AS ADMINISTRATOR

 

I hope it works for you too.

 

Regards
TutoriaLss
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello there!

 

Your topic has been inactive for 3 days since the last reply.

Because of inactivity, I will have to move this topic to Inactive Topics.

If you still have any questions about this, feel free to DM our support team members, we will open this again.

Thanks to all for participation!


Kind Regards,
Sabbi [GER]
TruckersMP Support


//Locked and Moved to Inactive.



 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello there,
 
I am going to move this topic to the Unsolved Section because it has been inactive again for a week.
Do not hesitate to contact us again by creating another topic or a support ticket!

 

Kind Regards,

Tuna_

TruckersMP - Support

 

//Moved to Unsolved

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...