Jump to content
Patriktanki

A fórumi VTC szekciók eltávolítása

Recommended Posts

Sziasztok,

 

A Virtual Trucking Company-k (virtuális cégek) a fő okai annak, amiért az emberek játszanak a TruckersMP-vel. Így tudnak barátokkal játszani, kamionokról beszélgetni, konvojokat szervezni, illetve barátokat szerezni is akár. VTC-t találhatsz az angol VTC szekcióban, illetve a nyelvi VTC szekciókban is.

 

Évekkel ezelőtt lett a fórumon az angol VTC szekció létrehozva, és ma már több, mint 9000 poszt van benne. Sok visszajelzést kaptunk a felhasználóktól azzal kapcsolatban, hogy próbálnak ugyan VTC-t találni, de nem tudnak, mivel nincs egy külön, átlátható oldala ennek. Visszajelzéseket olyan üzenetekkel is kaptunk, hogy ugyan szeretnék hirdetni a saját cégüket, de nem tehetik, mert nem tudnak azonosulni ennek a követelményeivel.

 

A felhasználók visszajelzése számunkra nagyon fontos. 2019-ben egy új rendszert vezettünk be a weboldalunkon a VTC-knek. Jelenleg több, mint 7000 VTC, és több, mint 23000 VTC tag van. Ez egy hatalmas szám, épp ezért vannak jövőbeli terveink arra vonatkozóan, hogy több érdekes újdonságot adjunk hozzá ehhez a weboldali rendszerhez, illetve magához a játékhoz is ezzel kapcsolatosan.

 

A weboldali rendszer lehetővé teszi, hogy a VTC-k saját nevet, szlogent, logót, leírást, csatlakozási feltételeket, szabályokat, és még sok minden mást adjanak meg, tetszésük szerint. Az alapján, amit hallottunk, ez a rendszer sokkal jobb, mint a fórumi VTC kategória.

Február 2-án minden fórumi VTC szekciót archiválni fogunk. Ha cégtulajdonos vagy, de még a weboldalon nem csináltál VTC-t, itt megtalálod, hogy hogyan kell. A hivatalos Discordunkon a megfelelő csatornában cégtulajdonosként hirdethetsz, ha a céged a minimum feltételeknek megfelel. Egy frissítés ezekre a szabályokra hamarosan várható.

 

Nagy VTC-k pályázhatnak hitelesítésre, aminek következtében több funkcióhoz férhetnek hozzá, illetve más cégekhez képest könnyebben megtalálhatóak. Erről itt találsz több információt. Ehhez a feltételek még ebben a hónapban frissítésre fognak kerülni.

Ha bármilyen kérdésed, javaslatod, vagy észrevételed van, kérlek lépj velünk kapcsolatba itt.

 

Üdvözlettel,

-TruckersMP Community Management

 

-->Bejegyzés a weboldalunkon

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...