Jump to content
  • 0
Luqatte

ProMods stoped working

Question

Hi, I recently installed ETS2 on steam + all map DLCs except the new one. I installed TruckerMP and ProMods and everything worked fine. I could play online on ProMods server with friends. I played like 2 days and on 3rd day after i didn't do anything to the game i could not load any save in MP ProMods. When i check MODS, all are red and say that its gone from my pc or it is incompatible. I have 1.36 version of ETS2 and the latest ProMods, even the Winter MOD dosn't work. BTW: promods and wintermode works fine on singleplayer. I reinstalled ETS2 and deleted saves, even from cloud, created new profiles etc it didn't help. Does anyone has any idea how to fix it?

ets.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 3

In TruckersMP the mod manager will be empty and any selected mods from singleplayer will have a red circle next to them because TruckersMP uses it's own mod manager. It will automatically detect and load all ProMods files when you select the ProMods server.

 

Snow mod works in every server and those files need to be placed in 'Documents\ETS2MP\mod' to be used on TruckersMP. If the 'mod' folder doesn't exist you can just create one.

 

Then you can just load your profile and if the game gives you any missing mod warnings you can just click continue and it should load.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello there!
 

Has your problem been solved with the above solution suggestions?

Your confirmation of the status of your issue helps us keep the forum always organized!

I await your return!

Kind Regrads
Sabbi [GER]
TruckersMP Support

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello @Luqatte

 

Your topic has been inactive for 3 days since the last reply.
Due to inactivity, I will move this topic to Inactive Topics.
If you have any question in the future, don´t hesitate to contact us again.

 

Kind Regards,

Tuna_

TruckersMP - Support

 

//Locked and Moved to Inactive Topics

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello there,
 
I am going to move this topic to the Unsolved Section because it has been inactive again for a week.
Do not hesitate to contact us again by creating another topic or a support ticket!

 

//Moved to Unsolved

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...