POVAC Posted December 22, 2019 Report Posted December 22, 2019 Ets2 yük seçim ekranında çalışmayı durdurdu hatası veriyor.Yeni profil açtım ancak değişen birşey olmadı.
0 Mr.Drexy Posted December 23, 2019 Report Posted December 23, 2019 Merhaba @xKARAER Euro Truck Sımulator 2 yi "Launch with OpenGL" ile başlatın.Azıcık offline da oynayın daha sonra kapatıp TruckersMp yi yönetici olarak başlatın.Umarım bunun yardımı olur.İyi günler dilerim... Saygılarımla Drexy
0 ItsMoruq Posted January 21, 2020 Report Posted January 21, 2020 Merhaba! İlk Başta Sisteminizin Herhangi Bir Virüs İle Savaşmaması Gerekiyor.Öncelikle Steam Kütüphaneme Girin (Steamı Yönetici Olarak Başlatın)Ve Ets2 Yi Seçin Oyun Açılmadan Önce Onünüze Bir Sayfa Çıkacak OpenGL Yi Seçin Ets Açılınca Terkrar Kapatın Ve TruckerMP Yi Yönetici Olarak Başlatın Ama PC nizin 32bit mi 64 bit mi olduğunu bilin çünkü ets2 1.36 güncellemesi 32 bit işletim sistemlerinde bazı hataları meydana getirebilir ve ping seviyenizin normalde mi diye bakmanızı öneririz eğer pcniz 32 bit işletim sistemli ise windows 10 un sitesinden 64 bit versiyonunu temin edebilirsiniz sorununuz devam ederse İnstagram :mehmet_eminm Sağlıklı Ve Şifalı Günler Dileriz Yine Bekleriz ItsMoruq
0 SkortiL [TR] Posted January 24, 2020 Report Posted January 24, 2020 Merhaba, Konu hareketsiz kaldığı için konuyu inaktif bölümüne taşıyorum. Sorununuz hala devam ediyor ise destek sisteminden bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Destek Sistemi: https://truckersmp.com/support/tickets Destek Sistemi Nasıl Kullanılır?: Saygılarımla, SkortiL [TR] TruckersMP Support //Kilitlendi ve İnaktif Konular'a taşındı. Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team
0 SkortiL [TR] Posted February 1, 2020 Report Posted February 1, 2020 Merhaba, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulardan Çözülemeyen konulara taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Saygılarımla, SkortiL [TR] TruckersMP Support //Çözülemeyen Konular'a taşındı. Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team
Question
POVAC
Ets2 yük seçim ekranında çalışmayı durdurdu hatası veriyor.Yeni profil açtım ancak değişen birşey olmadı.
4 answers to this question
Recommended Posts