GreenTrucker[HR] Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Hajdemo konačno osnovati tvrtku, pošto već vozimo. Predležite imena pa ćemo kroz tjedan dana napraviti izbor i odlučiti o tome. Moj prijedlog: BTCo. (Balkan Trucking Company) 2
Merfooo Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Moze bas bi volio da se Malo vise druzimo i da vise vozimoJer ostali svi su nekako zadjeno i imaju Firme i to, a mozemo i mi sigurno Lijep Poz
GreenTrucker[HR] Posted December 1, 2014 Author Report Posted December 1, 2014 Predlažite imena, pa ćemo onda napraviti izbor.
Merfooo Posted December 2, 2014 Report Posted December 2, 2014 nesto kao BTCo. Je dobar prijedlog pa de ljudino sto prije, da se osnujemo Trebal ti tu kakve pomoci oko osnivanja jos?
Oversized Posted December 2, 2014 Report Posted December 2, 2014 pa da...prijedlog usvojen, ajmo dalje
Merfooo Posted December 2, 2014 Report Posted December 2, 2014 da nego kad ces osnovati? ne mogu da cekam da niije ko na tsu?
[SRB] Frankie Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Evo momci za početak nešto ovako jel treba da se menja nešto ? 1
Merfooo Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 zadovoljan predobro, svaka cast sad samo javite kad budete sve zavrsili
Edinev Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 svaka cast, izgleda odlicno! Need help? Ask me anything regarding Euro Truck Simulator 2 and Euro Truck Simulator 2 Multiplayer! I Speak: I Understand: Want me to answer? Quote my post or use @Ediin!
GreenTrucker[HR] Posted December 3, 2014 Author Report Posted December 3, 2014 Savršeno! Sad moram na VTC i napraviti kompaniju. Nadam se da ću uspjeti . Evo ga: PRIJAVA
GreenTrucker[HR] Posted December 4, 2014 Author Report Posted December 4, 2014 Prijave prihvaćene. Prilikom unosa molio bih vas da priložite screenshot prilikom odabira posla, znači onaj popis poslova prije nego što krenete voziti te scrshoot završetka, ona konzola gdje je sve navedeno - dužina puta, trajanje, potrošnja, zarada. Hvala
Oversized Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 zakon...nego ovo jos nisam radio pa nisam upoznat sa pravilima ali valjda nije tesko...ima li veze vozili li se u multiju ili single-player? edit; mogu samo 1 sliku poslat ? kad odem browse neda više atačmenta ?
Merfooo Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Da bas i mene to zanima i kako sa zaradenim parama, jel sve ide meni il kako to ide?
GreenTrucker[HR] Posted December 5, 2014 Author Report Posted December 5, 2014 Ovako: Virtualna firma se bazira na informacijama koje sami tamo ostavimo. Nikakvu nagradu ne dobivamo, to je čisto radi zabave. Na nama je da se držimo nekih pravila koje sami postavimo i koje će vrijediti i za buduće vozače koji nam se odluče pridružiti. Što se tiče odabira slika - klikneš za dodavanje, otvori se prozor s odabirom slika te držiš CTRL te klikaš slike koje želiš dodati.
Oversized Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 aha, jer vidim da treba i sliku sa početka ture i na kraju kad obaviš.....thx
GreenTrucker[HR] Posted December 5, 2014 Author Report Posted December 5, 2014 Tvrtka je osnovana - Link -> BTCo. - Balkan Trucking Company
Oversized Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 pa štaje sad?? svi ljeni zaljepit 2 skrinšota i ispunit 3 reda podataka!? amo ljenčine....
GreenTrucker[HR] Posted December 10, 2014 Author Report Posted December 10, 2014 Merfoo, molio bih da ponovno popuniš podatke, došlo je do pogreške prilikom potvrde te nije prihvatilo iznos koji si zaradio. P.S. prilikom unosa novca nemoj koristiti točku nego samo upiši zarađeni iznos kao cijeli broj - npr. 64533
Jumb0 Posted January 8, 2015 Report Posted January 8, 2015 zdravo svima hteo bih da znam ili da mi objasnite malo kako mogu ja da napravim svoja kompania i kako mogu to da platim ako se to moze pozz svima hvalla vam unapred
Burky1950 Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Poz ! Zanima me da li se mogu uclanit i ja u kompaniju ?
[SRB] Frankie Posted October 22, 2015 Report Posted October 22, 2015 Pozdrav, dobro došao na forum, mislim da ova tema kao ni "kompanija" nije više aktuelna.
Recommended Posts