Monkeys1 Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Sürekli böyle oluyor ve para ve tp kazanamıyorum. Ne yapmalıyım; bilen var mı?
0 G.Karahan Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Oyuna ilk girdiğindeyse, zaman geçiyor demektir, şunu denesene bi; g_force_economy_reset 1 yap kaydet, çık oyundan ve tekrar girip yük teslimatı yap. Steam: Click
0 mexiumut Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Sen Multiplayer'dan çıktığında zaman ilerliyor, tekrar başka bir gün oyuna girdiğinde üstünden baya bir zaman geçmiş oluyor. Bunu çözebilmen için oyuna her girdiğinde bir dinlenme tesisinde uyuman, F7 ile servise gitmen veya bir garaja sahipsen garaja hızlı seyahat ile ışınlanıp ekonomiyi sıfırlaman gerekiyor. Çekicin yoksada tek seferlik işten kısa mesafe iş alıp benzin istasyonunda uyuyup, işi teslim edebilirsin. Bir sonraki tek seferlik işte ekonomiyi sıfırladığın için gecikme cezası vermeyecek. (Yalnız bu döngüyü sürekli böyle devam ettireceksin) Steam Profile | ETS2 and ATS Mods blog for TruckersMP Languages: Turkish and English Veteran Driver VI ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Volvo 750HP | Scania 750HP
0 Monkeys1 Posted December 12, 2019 Author Posted December 12, 2019 öneriler için sağolun. Deniyorum şimdi.
0 Mr.Drexy Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Merhaba @Monkeys1 üstte bazı çözümler söylenmiş eğer bu çözümlere rağmen olmadıysa ilk olarak Singleplayer'ın saati, Multiplayer ile ile aynı değildir. Bu yüzden tır olmadan " Tek Seferlik İş Alırsanız " bu sorunu yaşarsınız. Yapmanız gereken singleplay ye girip kendi Tırınızı alana kadar Tmp ye geçmeyin ve en fazla 3-4 yük götürmeniz gerekir.Daha sonra Tmpye girip birdaha deneyin.Olumlu veya olumsuz geri dönüş yaparsanız sevinirim.Umarım yardımı olur... Saygılarımla... Drexy
0 Monkeys1 Posted December 13, 2019 Author Posted December 13, 2019 önerileriniz işe yaradı uyumam yeterli oldu teşekkürler.
0 SkortiL [TR] Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Problem çözüldü. //Kilitlendi ve Çözülmüş Konulara taşındı. Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team
Question
Monkeys1
Sürekli böyle oluyor ve para ve tp kazanamıyorum. Ne yapmalıyım; bilen var mı?
6 answers to this question
Recommended Posts