arass:) Posted November 27, 2019 Report Posted November 27, 2019 Witam, jeszcze mam takie pytanko, czy po wygaśnięciu banów. Kary itp są naliczane od nowa? Parę tygodni temu zadałem podobne pytanie lecz nie otrzymałem konkretnej odpowiedzi. Pozdrawiam
Lorciaa Posted November 27, 2019 Report Posted November 27, 2019 Witaj @boleek02 Polecam zajrzeć do tego posta, gdzie Game Moderator dokładniej objaśnił jak to wygląda. Myślę, że to pomoże rozjaśnić Ci sprawę odnośnie Twojego problemu. 1
JJay Posted November 27, 2019 Report Posted November 27, 2019 Witam @boleek02, Powyżej zostały udzielone Ci trafne odpowiedzi dotyczące Twojego pytania. Czy jesteś z nich usatysfakcjonowany? Jak masz jeszcze jakieś pytania, zadaj je śmiało. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support 1 Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
JJay Posted December 1, 2019 Report Posted December 1, 2019 Witam, W związku z tym, że wątek był nieaktywny przed 3 dni zmuszony jestem zamknąć, oraz przenieść wątek do Nieaktywnych tematów. Pamiętaj, że możemy przywrócić wątek na Twoją prośbę. Wystarczy, że odezwiesz się do mnie w prywatnej wiadomości na forum. Jeśli masz do mnie pytania śmiało pisz w prywatnej wiadomości. Na ten moment zamykam wątek z powodu wymienionego powyżej. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support // Zamykam i przenoszę do Nieaktywnych tematów Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
JJay Posted December 7, 2019 Report Posted December 7, 2019 Witam, Od czasu mojej ostatniej wiadomości minął tydzień. Wątki, które są w Nieaktywnych tematach po tygodniu nieaktywności zostają przeniesione do Nierozwiązanych tematów. Tak samo jak w innych przypadkach zmuszony jestem umieścić Twój wątek w Nierozwiązanych tematach. Jeśli będziesz miał do mnie pytania skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości. Również chciałbym wspomnieć, że jeżeli w przyszłości natkniesz się na problem, którego nie będziesz w stanie rozwiązać samodzielnie możesz skontaktować się z nami tutaj: https://truckersmp.com/support/tickets W powyższym odnośniku utwórz bilet, w którym opisz występujący problem. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support // Przenoszę do Nierozwiązanych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Recommended Posts