ravdor. 2 Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Witam. Od kilku dni mam problem z radiem w ETS 2/ATS. Problem polega na tym, że gdy włączam byle jakie radio, to normalnie przez jakiś czas gra, a potem jest duża ścinka i nie gra, raz mam też tak że samo się "restartuje" I to mnie troche wkurza, bo nie mogę sobie normalnie radia posłuchać. Jakby ktoś by mi pomógł, to bym był bardzo wdzięczny! PS. Internet mam dobry. Link to post Share on other sites
JJay 1884 Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Problem nie jest powiązany z modyfikacją TruckersMP. // Przenoszę do Off Topic 1 Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to post Share on other sites
Bronek02 2 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Mi się radio wyłączało przez problemy z internetem Link to post Share on other sites
.Christopher 1533 Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Witam, Z uwagi na to, że wątek nie był aktywny przez ponad 14 dni, zostanie on teraz zamknięty i przeniesiony do archiwum. Z poważaniem, Chris [PL] TruckersMP Community Moderator //Zamykam & Przenoszę do archiwum Link to post Share on other sites
Recommended Posts